eveliina matilda - Banneri

Moikka moi ja ihanaa perjantaita taas kaikille!

Vaikeuksien kautta mulla on (jälleen) uusi tietokone ja nyt tämä näyttäisi pelittävän oikein hienosti. Olympuksen järjestelmäkamera päätti kuitenkin sen kunniaksi hajota. Elämä olisi varmaan super tylsää ilman teknologisia huolia? Jostain kumman syystä mun peilikaapista löytyy sähköhammasharjan sijaan ihan vain manuaalinen versio…

Hammasharjan toimivuuden lisäksi olen tänään onnellinen siitä, että on perjantai ja mun vuoroni viettää viikonloppu etävanhempana. Kulunut viikko on ollut jotenkin väsyttävä ja pitkä. Varmaan osaksi näiden huonojen kelien takia, kun ollaan lasten kanssa oltu lähes koko ajan sisätiloissa. Yöt ja päiväuniajat ovat olleet levottomia ja sitten illalla olen kytännyt kelloa, että koska ne seiniä pitkin juoksevat ipanat saa vihdoin pistää iltapalalle ja sänkyyn.

Viikonloppu on siis oikein tervetullut ja mulla onkin sopivasti ohjelmaa suunniteltuna. Kun lapset on hyvästelty, aion mennä juoksulenkille ja sen jälkeen pitkään kuumaan suihkuun. Kumpikaan noista edellä mainituista toiminnoista kun ei aina ole vanhemmille itsestäänselvyyksiä… Sitten illalla hengailen V:n (ystävä) kanssa, jos hänen duuninsa hoituvat sopivalla aikataululla.

Huomiselle päivälle en ole vielä sopinut mitään ihmeempää, mutta illalla menemme V:n kanssa ravintolaan syömään. Illallisen aikana Mirella on reissannut Helsingistä Turkuun ja todennäköisesti löydän hänet matkalaukkuineen olkkaristani kun palaan kotiin. Niin ja todennäköisesti siellä kotonani on myös Emppu ja pari pulloa viiniä, sillä tytöt olivat selkäni takana suunnitelleet aloittelevansa iltaa mun luona. Kyselin eilen vielä Sohviakin mukaan seuraamme, mutta hänen saapumisensa ei ole vielä varmaa. Myöhemmin lähdemme tuonne Turun yöelämään, mutta päämäärämme ei ole vielä täysin varma. Itse viihtyisin jossain tyylikkäässä istuskelupaikassa, mutta ainakin Mirkku kaipaa kunnon yökerhomeininkiä. Saa nähdä mihin päädytään!

Suunnuntaille ei ole suunnitelmia, se menee varmaan vaan kavereiden kanssa vetelehtiessä. Tiedossa siis oikeen rentouttavat pari päivää.

Koitan kaivella jos löytäisin mun yhden vanhan kameran niin palailen sitten viikonlopun kuvasaldon kanssa!

 

Kommentit (7)

Asutaan myös Turussa ja ollaan oltu joka päivä lasten kans 2krt päivässä leikkipuistoissa..? Kurahousut ja vedenpitävät hanskat vaan päälle, aina ei oo kurahousujakaan tarvittu.

Ydinperheestä luopumisen tuska paistaa ehkä jollain tavalla välillä kirjoituksista. Ymmärrän hyvin, että uuteen elämäntilanteeseen joutuu sopeutua ja väkisenkin elämä muuttuu erilaiseksi. Eihän ero ollut sinun valintasi. Toivottavasti et menetä toivoasi vaan jaksat uskoa,että saat vielä oman ihanan perheen ja silloin ehkä jaksat iloita lapsistakin ihan eri tavalla, kun on joku jonka kanssa nauraa yhdessä lasten touhuille <3

Postaustesi tyyli on kyllä muuttunut todella paljon kun vertaa siihen mitä ne olivat silloin kun olitte ex-miehesi kanssa vielä yhdessä. Tuntuu että nykyään suurin osa perheeseen ja lapsiin liittyvistä teksteistä on jollain tavalla negatiivisia, sinkkuus ja vapaa-aika taas ovat parasta. En siis tarkoita etteikö äiti saisi olla väsynyt, mutta aiemmin kirjoitit lapsista niin paljon enemmän ja hyvin eri tavalla. Kirjoitustesi perusteella (huom. vain kirjoitustesi, en tietysti voi tietää mikä on todellisuus), olet muuttunut melkeinpä vanhan minäsi vastakohdaksi.

Mukavaa viikonloppua ja yritä rentoutua! 🙂

Vaikutat eron jälkeen jotenkin rennommalta lasten kasvatuksen suhteen ja tekstisi on jotenkin paljon realistisempaa ja rehellisempää kerrontaa arjesta.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X