eveliina matilda - Banneri

Köyhdyin eilen lähes 600 euroa kun kävin ostamassa uuden kameranrungon. Hui! Mutta kerran se onneksi vain kirpaisee, nyt on taas iso huoli pois harteilta kun työvälineet ovat kunnossa.

Sopivaan saumaan kävinkin uuden kameran hakemassa, sillä mun puhelimeeni pärähti tiistaina viesti: ”Sä pyysit sillon joskus muistuttaa siit laivareissusta. Muistutan nyt et se olis huomenna” En ollut yhtään muistanut, mutta ylläri oli positiivinen. Helsinginreissun jätin nyt suosiolla välistä, sillä voisi olla hieman turhan raskasta ensin pyöriä päivä lasten kanssa kaupungilla

Oltiin viimeksi pari viikkoa sitten Viking Linellä, nyt tällä kertaa suunnattiin Siljalle.

Mun, Alexin ja Adeliinan lisäksi reissuun lähtivät mukaan siskoni Anni ja Allu, kummityttöni Ava sekä Allun poikaystävä. Kolme lasta ja neljä aikuista on melko näppärä yhdistelmä. Välillä voi siirtää katseen lapsista läppäriin tai käydä Tax freessä ihan yksinään. Meillä oli kahdeksan hengen familyhytti mikä on myös tosi käytännöllinen lasten kanssa reissatessa. Illalla lapset nukkuivat hytin toisessa osassa, kun me aikuiset lätkimme korttia raollaan olevan oven toisella puolella. Minä ja Allu jäimme puolen yön jälkeen lasten kanssa hyttiin nukkumaan kun toiset lähtivät käymään vielä humpalla.

Nyt kun mulla on niin vähän aikaa Viking Linen laivalla seilaamisesta, niin pakko vähän vertailla: Viikkarin Gracellä oli tosi paljon parempaa ruokaa, niin aikuisten kuin lastenkin noutopöydässä. Kyllä Siljankin buffetista löytyi kaikille jotain ja valmiiseen pöytään istahtaminen on toki aina ihanaa, mutta esimerkiksi jälkiruokapöydissä on Gracen ja Baltic Princessin välillä tosi suuri kontrasti…

Arkena on mukava risteillä kun ei tarvitse jonotella eikä leikkihuoneessa ole tunkua. Lapsille oli sekä Viking Linellä että Siljalla mukavaa ohjelmaa palkintoineen. Viikkarilla etenkin Ville Viikingin tapaaminen oli lasten mieleen.

Laivalla on kyllä lasten kanssa ihan huippua, koska kaikkialla ollaan sisätiloissa ja siirtymiset ovat helppoja. Laivaan saapumisen jälkeen ulkovaatteet täytyy pukea seuraavaksi vasta laivasta lähtiessä. Meillä oli lapsille vielä kevyemmät ja helposti puettavat sisäkengät mukana.

Matkamme oli jälleen onnistunut. Oloni on onnellisen uupunut, eikä oma sänky kuulosta lainkaan huonolta vaihtoehdolta.

Minulla on kuitenkin jo seuraava reissu kiikarissa, sillä sain ystävältäni V:ltä syntymäpäivälahjaksi yhteistä aikaa….. laivalla! Meillä on lahjakortti Gracelle vähän paremmalla majoituksella ruokineen ja juomineen. Mukavaa kokea laiva seuraavaksi ihan vain aikuisten kesken. V keksi kivan lahjan kun materian sijaan nautin enemmän mukavasta ajanvietosta ystävien kesken. Lahjakortti on tosin jopa vuoden verran voimassa, että ehdin onneksi ensin toipumaan tästä reissusta.

Kommentit (7)

Heippa, ilmoititko Gracelle erikseen vegaanisesta ruokavaliosta, vai oliko huomioitu buffetissa hyvin muutenkin? Meilläkin on alustavasti suunnitteilla perheristeily talvilomalle samaiselle laivalle! 🙂

Hyviä kuvia! Kiva kun teidän reissu oli onnistunut 🙂 Kyllä sitä usein itsekkin kaipaa vaihtelua normiarjesta.

Onpa Ava kasvanut. 🙂 Onko serkkutytöt hyviä kavereita ja lähteekö leikit rullaamaan nopeasti? Itse olin pienenä vuotta vanhemman serkun kanssa ku paita ja peppu, vaikka nyt aikuisina ei ollakaan enää tekemisissä kuin sukujuhlissa. :/

onko V mies vai nainen? 🙂

Hän on mies. V kutusmanimi siitä että en halua mainita kaikkia elämääni kuuluvia ihmisiä täällä nimeltä, mutta on kuitenkin kiva olla joku kutsumanimi sellaisille tyypeille joiden kanssa olen paljon tekemisissä.

mä kyllä ihailen sitä miten menevä äiti sä olet!! 🙂 Ihanaa kun te touhuutte niin paljon kaikkea kivaa yhdessä!

Kiitos! Mun mielestä lapsiarki on jotenkin jopa miellyttävämpää ja helpompaa kun tehdään ja touhutaan sen koti-puisto välin ulkopuolella.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X