eveliina matilda - Banneri

Jälkitunnelmani plastiikkakirurgisen leikkauksen jälkeen

Kävin tuossa hiljattain kahden korttelin päässä, Hansan kultatalossa Estetiikka Mansurowissa juttelemassa kehooni kaipaamistani muutoksista. Kävin kirurgin Furkat Mansurowin konsultaatiossa maanantaina ja jo torstaina minulle tehtiin pienoinen operaatio.

Siinä paikallispuudutuksessa leikkauspöydällä maatessani, jutskailimme kirurgin ja hoitajan kanssa kaiken näköistä maailman menosta. Järkytyin joistain Yhdysvaltain presidentin suunnalta kuuluneista uusista uutisista, mutta vielä enemmän mieltäni jäi vaivaamaan kirurgin kanssa käymäni keskustelu rintaimplanttileikkauksista. Itseltäni ei silikonirintoja löydy, vaikka en niissä toki mitään vikaa näekään. Kauhistuin kuitenkin siitä määrästä kuinka paljon vierailemassani firmassa joudutaan tekemään korjausleikkauksia ulkomailla tehtyjen silarileikkausten johdosta. Minä en ole aiheeseen syvästi perehtynyt, enkä palkattu mainostaja, haluan vain oman väyläni kautta levittää tietoa, jospa edes joku heräilisi harkitsemaan kaksi kertaa ulkomailla tehtyä palstiikkakirurgista toimenpidettä.

Suosittelen vilkaisemaan ammattilaisen laatimaa artikkelia siitä kannattaako rintaimplantit laitattaa ulkomailla.

Oman terveyden kohdalla ei välttämättä kannata pihistellä kustannuksissa, eikä oikeastaan enää tarvitsekaan, sillä Estetiikka Mansurowissa – täysin kotimaisessa yksityissairaalassa – voi nykyään otattaa silikonirinnat yhtä edullisesti kuin ulkomailla.

Ennen kouluikää kävin julkisella puolella kosmeettisessa korvaleikkauksessa ja nykyäänkin olen äidilleni erittäin kiitollinen, että sai minut kyseiseen toimenpiteeseen. Siitä enemmän voit lukea täältä. Mielestäni on ihaltavan mahtavaa että ihmiset hyväksyvät kehonsa virheet, mutta on myös rohkeutta tarttua toimeen ja uskaltautua tekemään muutosta itselle tärkeään suuntaan, jos siihen on mahdollisuus.

Minulle hiljattain tehty leikkaus boostasi itsetuntoani todella paljon heti toimeenpiteen jälkeen ja uskon muutoksella olevan positiivinen vaikutus minuun lopun elämäni ajan. Kuten jo aiemmin sanoin, minulla oli kehossani kohta, johon en ollut tyytyväinen. Ihan täysin kosmeettisista syistä. Etsin internetistä hieman pohjatietoa kyseisistä toimenpiteistä ja sattumalta törmäsin Estetiikka Mansurowin nettisivuihin. Soitin klinikalle ja sain puhelimen päähän plastiikkakirurgin, joka osasi kertoa enemmän minua kiinnostavasta toimenpiteestä. Sain heti samalle päivälle ajan kirurgin konsultaatioon. Konsultaatio oli miellyttävä kokemus, jossa keskusteltiin ja fyysisesti havainnollistettiin sitä minkälainen muutos olisi mahdollista toteuttaa. Konsultaation jälkeen oloni oli varma ja minulle varattiin samalle viikolle leikkausaika.

Ennen leikkausta minulle kirjoitettiin reseptit muutamaan kipulääkkeeseen sekä antibioottiin. Olin tietoinen riskeistä sekä siitä mitä leikkausksessa tapahtuu. Oloni oli tyyni ja odottavainen. Keskustelin leikkauksesta jonkin verran ystävieni kanssa, enkä oikeastaan ehtinyt lainkaan jännittää, sillä torstai tuli nopeasti.

Leikkauspäivänä saavuin aivan ihanasti sisustettuun ja näin ollen hyvin miellyttävään sairaalaympäristöön. Itse toimenpiteeseen kului aikaa varmaan kaksi tai kolme tuntia, mutta sairaalassa hengailin vielä hetken aikaa leikkauksen jälkeen. Koko sairaalassa oloajan minua kohdeltiin todella ystävällisesti. Henkilökunta kertoi jatkuvasti miten tilanne eteni ja kyseli vointiani. Nukutuspelkoni vuoksi toimenpide tehtiin minulle paikallispuudutuksessa, eli olin koko ajan tietoisessa tilassa. Kirurgi heitti hieman vitsiä ja taustalla soi tuttu radio-ohjelma, mutta silti tilanne tunnuttiin toteuttavan suurella ammattitaidolla ja tarkkuudella.

Leikkauksen jälkeen join minulle tarjottua smoothieta heräämössä ja jutskailin kirurgin sekä mukavan leikkaushoitajan kanssa. Sain ohjeet kotona suoritettavasta kivunhoidosta ja sovimme minulle ajan leikkauksen jälkeiseen tarkastukseen. Leikkauksen jälkeen on vielä useampi veloitukseton käynti kirurgilla ja sairaalaan saa koska vain tupsahtaa jos jotain ongelmia ilmenee. Minulle jäi sellainen fiilis että minusta pidetään huolta ja sain rahoilleni vastinetta. Siispä oman kokemukseni perusteella suosittelen erittäin lämpimästi Turussa sijaitsevaa, kauneusoperaatioihin keskittyvää yksityissairaalaa; Estetiikka Mansurowia.

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Itse teetätin Mansurowissa leikkauksen parisen kuukautta sitten.
Eveliinan tavoin kaikki meni hyvin ja kokemuksesta voin myös sanoa että Furkat on erinomainen kirurgi.

Kaikkea kunniaa ei kuitenkaan pidä Furkatille antaa, Mansurowin tiimi muodostaa toimivan kokonaisuuden. Minulle yhtä tärkeä osa hoitoa on ollut Katja jonka hoitojen ansiosta palautuminen leikkauksesta on ollut nopeampaa. Eijalta ja Miralta on saattanut kysyä mitä tahansa ”tyhmää” ilman että tuntee itsensä tyhmäksi. Kunnia myös muille tekijöille 🙂

Avatar

Niino mitähän sulle tehtiin?

Avatar

Ärsyttävää kun et kerro mitä sulle sit tehtiin ?

Avatar

Turha postaus. Jos ei halua avata asiaa niin jättää sit kokonaan postaamatta. Lukija ei saa tästä kyllä mitään irti.

Eveliina

Lukija joka harkitsee jotakin plastiikkakirurgista toimenpidettä saa tästä lämpimän suosituksen asioida yrityksessä johon minä olen ollut tyytyväinen.
Tekstin syvin tarkoitus ei ole avata koko maailmalle sitä mitä minä olen halunnut keholleni tehdä. Vaikka olen bloggaaja ja avaan elämääni täällä monilta osin, minulla ei ole velvollisuutta kertoa henkilökohtaisista asioistani lukijoilleni.

Avatar

Olisiko nyt pientä huomionhakua havaittavissa? 🙂

Eveliina

Kyllä vain. Se on yksi bloggaamisen osa-alue. Tuotetaan sisältöä minkä tarkoitus on herättää yleisön huomio, levittää ajatuksia, viihdettä jne. Mitä olisi blogi ilman yleisöä ja miksi olisi yleisöä ilman huomiota herättävää materiaalia?

Avatar

Ihana kuulla, että kokemus oli hyvä! Kaikkein tärkeintä mielestäni kuitenkin on se, että viihtyy kehossaan 🙂

Avatar

Musta on hienoa, kuinka asiallisesti osasit kertoa kokemuksestasi ilman, että paljastit, mitä tehtiin. Tottakai kaikkia kiinnostaa, mitä tehtiin, mutta ei se kenellekään kuulu. Hyvä, että oli positiivinen kokemus! Toivottavasti laitat palautetta myös suoraan firmalle, että saavat hekin tietää, kuinka tyytyväinen olit kokemukseen 🙂

Avatar

Mites kommentoijat mietittekö, jos tehty toimenpide on tehty esim. intiimialueella tai toimenpide olisi ollut joku mistä kukaan nainen ei halua ääneen puhua (karvojen kasvu oudossa paikassa, kolmas nänni, mitä vaan), ei kai kukaan siinä vaiheessa ala siitä huutelemaan blogissa :’D Valoja päälle…
Mielestäni hyvä postaus juuri niille ketkä esim. googlettavat kokemuksia ko. toimipaikasta tai muuten etsivät vinkkejä asiallisesn paikkaan hankkia rintaimplantit 🙂

Avatar

Lähinnä typerää lähteä kirjoittamaan kauneusoperaatiosta, kun et ole valmis avaamaan sitä yhtään. Tyhjä kirjoitus. Toki helposti pystyy ottamaan selville mikä operaatio. Esim paikallispuudutus, nopea kotiutus ym.

Eveliina

No mikä sua sitten harmittaa jos niin helppo kuitenkin selvittää?
Anteeks mut meni vähän ohi.

Avatar

Tykkään sun blogista paljon ja tästä postauksestakin jäi hyvä fiilis mutta kieltämättä ärsyttää tosi paljon kun et kerro mikä toimenpide sulle tehtiin 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä