eveliina matilda - Banneri

Jos olet joskus ollut jossain netin treffipalvelussa, vaikka ihan vaan Tinderissä, niin olet todennäköisesti törmännyt johonkin alla mainituista sanonnoista. Itse olen lukenut kyseisiä lausahduksia lukemattomista profiileista ja ne ovat alkaneet ärsyttää minua jopa siinä määrin, että olen sekunnissa pyyhkinyt kyseisen profiilin yli.

1. En pure – paitsi jos pyydät 😉

Todella nokkelaa! Ja samalla iljettävää. Itseäni ei sytytä minkäänlaiset seksiin viittaavat heitot heti ensikättelyssä. Vitsit ja huumori toimii tietysti aina, mutta tämän kaltainen juttu ei välitä kirjoittajastaan kovin asiallista ja tosissaan olevaa kuvaa. Useat tuntuvat hakevan netistä ja deittisovelluksista petiseuraa ja nämä tyypit luokittelen usein suoraan siihen lokeroon.

2. H-tajuinen tai vaihtoehtoisesti huumori tajuinen

Jollakin voi olla kivasti jäsennelty ja pitkähkökin kuvaus itsestään, mutta sitten YHTÄ HITON SANAA ei voi kirjoittaa kokonaisuudessaan, vaan se täytyy lyhentää typerästi.

Myös kirjoitusvirheet pistävät aina silmään. Niiden suhteen olen kuitenkin tiettyyn pisteeseen asti hyvin suvaitsevainen. Joillakin pilkut, pisteet, välilyönnit ja isot alkukirjaimet voivat olla kaikki kohdallaan, mutta yllättävän monelle sana huumorintajuinen koituu kompastuskiveksi.

3. Ulkonäöltäni olen katseen kestävä

Mitä tämä edes tarkoittaa? Näyttää inhottavalta, mutta on kuitenkin vielä siedettävän näköinen? On super seksikäs, muttei halua kerskailla liikaa? Minun katseeni ainakin kestää ihan kaiken näköiset ihmiset, joten tämä ei kyllä avaa lainkaan kenenkään ulkonäköä. Ei kai kukaan kirjoita, että olen sysiruma tai maailman parhaimman näköinen? Laita se kuva esille niin muiden ei tarvitse arpoa. Tutustumisen olisi tietääkseni tarkoitus tähdätä tapaamiseen, eli jos et aio tulla pussi päässä treffeille, naamasi tulee ennemmin tai myöhemmin paljastumaan.

4. Puhun ja pussaan

Ehkä tässä sanaparissa ei sinällään ole mitään vikaa, mutta kun tuntuu että tyyliin joka kolmannella lukee esittelytekstissään näin, niin fraasi on alkanut ärsyttää. Hienoa että et ole tuppisuu ja hienoa että tykkäät läheisyydestä, mutta tosi epähienoa että olet noin miljoonas tätä samaa lausetta käyttävä nettideittailija.

5. Olen mukava, luotettava ja rehellinen

Kumma juttu että jos omaa luonnetta täytyy kuvailla kolmella sanalla, ne kolme sanaa ovat lähes aina yllä mainitut. Jokainen meistä pitää itseään mukavana ja luotettavana ja rehellisenä. Joidenkin kohdalla rehellisen tilalla on vaihtoehtoisesti h-tajuinen, mutta se ei tee lauseesta yhtään omaperäisempää. Näiden kolmen lyhyen sanan sijaan kannattaa miettiä mikä omassa luonteessa on ehkä valtavirrasta poikkevaa. Tai sitten sitä omaa ”mukavuuttaan” voisi avata jollain esimerkillä sen pelkän mukava -sanan sijaan.

Voi olla että itse kirjoittamiseen taipuneena kiinnitän paljon enemmän huomiota esittelytekstien sisältöön ja muotoiluun, kuin mitä valtaosa naisista. Se pieni tekstikenttä merkitsee minulle enemmän kuin kuva, sillä jollain tapaa se tekstikentän lyhytkin juttu on kuin pokerikäden paljastus. Monesta profiilista osaan jo heti kättelyssä sanoa, ettei mies ole mua varten. Kuitenkin suurin osa (tai tähän asti oikeastaan kaikki) tässä kohtaa hyväksi profiiliksi havaittujen takaa paljastuu myöhemmin ihminen, jonka kanssa kemiani eivät kohtaa.

Kommentit (8)

Ei millään pahalla, mut sun blogissa on kyllä suhteellisen paljon kirjotusvirheitä myös.

Hei Eveliina ja kiitos mahtavasta blogista! Hienoa miten puhut vaikeistakin asioista kaunistelematta. Haluaisin kuulla, mikä auttoi sinua pääsemään yli erostasi? Itselläni aika samanlainen tilanne mikä sinullakin oli. Mies petti ja jätti ja lähti toisen naisen matkaan, itse jäin pienen lapsen yksinhuoltajaksi. Erosta on jo kulunut jonkin aikaa, mutta oloni ei ole vieläkään helpottanut, enkä tunnu pääsevän elämässäni eteenpäin. Olisi mukava kuulla, mitkä asiat auttoivat sinua samassa tilanteessa.
Mukavaa kevään odotusta sinulle!

Hauska kirjoitus! Mitä sinä yleensä kirjoitat nettideittiprofiiliisi, siis jotain erottuvaa ja omaperäistä?

Ehkä maailman suurin lihatiski, mutta myös sieltä voi löytää onnen. Kohta kolme vuotta yhteistä taivalta takana oman tinder matchin kanssa ja esikoista odotetaan saapuvaksi myöhemmin tänä vuonna <3
Pienistä asioista huomaa tinderissä "kolahtaako" tyyppi, ihan niin kuin vaikka baarissa tavatessakin 🙂

Ihan samat asiat ärsyttää mua! 😀 Mutta pannuun ottaa myös,

1. Elämänkoulu – ei kiitos!
2. Kuvat omasta sixpackistaan niin että naamaa ei näy.
3. Kuvat missä on kymmenen muuta miestä – yritä siinä sitten miettiä kuka niistä kymmenestä on Matti.
4. Sumeat kuvat sekä kuvat missä ollaan aurinkolasit päässä, mutta myös kuvat mistä on selkeästi rajattu nainen pois.

Sitten kun tulee Match niin savunousee korvista, kun

1. Mies kysyy ”Mitä kuuluu?” Koska se on niiiiin kliseinen lause että! Ja tohon voi vastata vain ”hyvää yms”.

2. Mies lähettää nakistaan kuvan.

3. Mies pyytää naiselta kuvaa.

4. Mies ehdottaa tapaamista heti huomiselle tai kenties jo samalle illalle.

Tinder. Se maailman suurin lihatiski joka on yhtä aikaa kaikkien saatavilla ja jossa pinnallisuus loistaa 😀 Mutta silti meidän jokaisen on sitä pakko kokeilla. Ihanaa viikonloppua Sinulle ja lapsille<3

Mikä vika on ”mitä kuuluu?” kysymyksessä? Miten muuten se keskustelu tulisi aloittaa? Minusta ainakin kaikki muut aloitukset on jotenkin keksimällä keksittyjä ja muka supliikkeja. Perinteinen hei ja mitä kuuluu on mukavan pehmeä ja neutraali aloitus, jos on helppo sitten jatkaa keskustelua. Kyllä se on vastaajassa vika, jos siihen ei osaa vastata muuta kuin ”hyvää” tai ”mitäs tässä”. Itse monesti sanon sen perus hyvää ja lisään vaikka mitä on tekemässä sillä hetkellä tai jotain muuta sellaista yhteyteen sopivaa ja kyselen mitä toiselle kuuluu. Helposti jos siihen lisää vähän, vaikka jotain ihan arkista tekemistä tai muuta niin saa keskustelua heräteltyä ja jatkettua.

Oot niin asian ytimessä! Täysin samaa mieltä! Ja mua inhottaa mies jonka kuvissa on mukana lapset. Tulee mieleen, että uutta äitiäkö siinä haetaan, vai sitä naista niille lapsille vai mitäh? Ja samaan kastiin menee miehet joilla ei kuvaa ollenkaan vaan se facen profiilikuva… Myös kuvat joissa esitellään muskeleita, alakerran varustusta… Miehet jotka hakee vaan seksiä ja viestit on pelkkää petipuuhakamaa saa mielenkiinnon lopahtamaan oitis! Toisaalta säälittää, että ollaan niiiiiiiin puutteessa.

Kuvat joissa tupakka, kaljatuoppi tai sikari. Tekstissä lukee en juo enkä polta. Kuva pelkästä puolesta naamasta. Maisemakuvat, muttei kuvaa itse miehestä. Kuva joissa mies näyttää kieltään tai keskaria tai netistä revitty kuva jossa pääkallo tms. Muut mukamas hauskat kolmen promillen kännissä otetut kuvat.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X