Eveliina Matilda - Hero Header

Kuulumiset Dubaista

Kuuden tunnin lento sujui oikein kivasti ja sää täällä on ollut lämmin sekä aurinkoinen. Siispä mulle kuuluu hyvää!

Hotellin aamiaisbuffet on ihan mieletön; sieltä löytyy ihan kaikkea ja kaikki maistamani on ollut huippuhyvää. Ihan parasta istua heti aamusta valmiiseen pöytään.

Tämä viiden tähden hotelli on muutenkin ollut oikein siisti ja kiva. Sijainniltaan lähellä ostoskeskusta, mutta metro- tai taximatkan päässä sitten oikeastaan kaikesta muusta. Tää on kuulemma maailman korkein hotelli, mutta meidän huone on onneksi vain 14. kerroksessa.

Tässä maailman suurimmassa ostoskeskuksessa on ihan kaikkea; vesiputous, elokuvateatteri, luistelujää, akvaario ja mieletön määrä kauppoja… Ainuttakaan lasten leikkipaikkaa en kylläkään ole bongannut…

Eilen katsottiin hieno suihkulähde-esitys maailman korkeimman rakennuksen edustalla ja otettiin baarissa drinksut. Muuten ollaan lähinnä shoppailtu, syöty, levätty ja nautittu lämmöstä. Ostin lapsille pienet tuliaiset, pian ikävä taas helpottaa!

Dubai on näin nopealla näkemällä ollut ihan mukava paikka. Paljon ihmisiä, kaduilla tosi hienojakin autoja, jokapuolella korkeita rakennuksia ja nostureita valmistamassa uusia. Paljon sääntöjähän täältä löytyy mm. julkisen käyttäytymisen ja pukeutumisen osalta, mutta kyllähän tänne voisi uudelleenkin palata. Tykkäisin ensi kerralla tutustua Dubai Marina alueeseen.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Et vissiin aio kertoa, kenen kanssa olit reissussa?

Avatar

Syötkö enään vegaanista ruokaa?

Avatar

Mietin ihan samaa, vaikka toki voi olla seurueenkin aamiaisesta kuvaa 🙂 Enkä toki Dubaissa oo käyny, et en tiiä vegaanisuudesta – eihän sitä tiiä, jos on vegekermavaahtoa ja croisantitki sattumoisin tehty muuhunku voihin..

Eveliina

Moikka! Oon pari kertaa aiemminkin maininnut, että syön nykyään kasvisruokaa, vegaanisen sijaan.

Avatar

Vaikuttaa upealta lomalta! Ilo irti ja nauti olosta 🙂

Eveliina

Kiitos, oli ihanaa kyllä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä