eveliina matilda - Banneri

Tänä keväänä lasten välikausihaalareiksi valikoituivat Polarn O. Pyretin kuorihalaarit. Vaikka sää on vielä kolea, minulla on jo kertoa rutkasti käyttökokemuksia, sillä Popin haalarin fleecevuori on mahdollistanut vaatteen käytön jo talvikeleilläkin.

Päädyin näihin kuorihaalareihin juurikin pitkän käyttöiän takia. Reippaan kokoisen haalarin alle mahtuu pukuun napitetun fleecevuoren kaveriksi myös villapuku, jolloin paketti toimii pakkasellakin. Toki kovemmilla pakkasilla on mielestäni helpompaa pukea se yksi muhkea toppapuku, mutta maan ollessa kostea, tykkään toppapuku+kurahaalari -yhdistelmän sijaan vetää päälle nämä vedenpitävät haalarit.

Fleecevuori on kiinnitetty pukuun napeilla, joten haalari muokkaantuu moneen eri keliin. Yksi haalari palvelee:

  • kesän sadekelit
  • kevään ja syksyn koleat kelit
  • lauhkeat talvipäivät, jolloin toppapuku tuntuu liian paljolta
  • kovilla pakkasilla (jopa ilman villapukua) autolla kuljettaville kauppareissuille

Minä en syty punaisen eri sävyistä, joten Adeliinalle valikoitui tämä pirteän keltainen haalari. Jälkeenpäin ajatellen päätös oli hyvä, sillä keltainen puku sopii myöhemmin mainiosti myös Alexin päälle. Näissä kuvissa molemmat haalarit ovat kuraiset, etenkin tuosta keltaisesta väristä paistaa lika helposti, mutta ulkoilun pätteeksi nämä on ihan yhtä helppo suihkutella puhtaiksi, kuin mitkä tahansa kurahaalarit.

Veden- ja tuulenpitävyyden, muunneltavuuden, rusaiden heijastimien, säädettävien vyötärönauhojen sekä irroitettavien ja tarrasäädettävien huppujen takia suosittelen näitä haalareita muillekin! Kuoseja ja värivaihtoehtoja ei taida olla kovin runsain valikoimin tarjolla, mutta omaan makuuni yksivärisyys toimii. Kivojen keväisten asusteiden (kuten Popin raidallisen trikoohuivin) kanssa näistä saa varmasti super söpöt.

Nämä ostaessani yhden haalarin hinta oli 139€. Onneksi näillä on yleensä erinomainen jälleenmyyntiarvo!

Kommentit (6)

Meillä myös sama haalari (tummansininen yhdellä vetoketjulla kyllä). Enkä muita suostu enää ostamaankaan 🙂 ite ostin alesta syksyllä puoleen hintaan 😉 ja saan myytyä samaan hintaan pois, joten ei tuu kalliiksi.

Moi! Tiedäks, mä säästin sillä, kun ostin kirpparilta 5e haalarit ja siihen 1e kurikset päälle! Tulee monta euroa säästöä vuosien kuluessa kun laskee eteenpäin…

Toi keltainen on kyllä aivan upea väri! Kyllästyin vaan hankaamaan sitä jatkuvasti sappisaippuan kanssa että kaikki tahrat sai pois.Normikura kyllä lähtee, mutta ruoho, joku asfattilika, öljy maassa, ei kyllä niinkään.Samoin lika kiinnittyy kaikkiin taitteisiin helposti.Tottakai sininen ja muut tummemmat värit likaantuu myös,mutta tuossa keltaisessa jokainen tumma viiru näkyy.Käyttöä vartenhan ne on tehty, mutta mä oon vähän nipo siitä että ainakin aamulla pitää olla siisti puku ulos lähdettäessä. Kirpparilla myytävät ulkovaatteetkin on usein niin törkeän pinttyneitä että sinne jäävät ostamatta!
Laatu noissa POPin vaatteissa on kyllä loistava.Hyvin periytyvät lapselta toiselle.J a mä tykkään kanssa noista yksivärisistä.Asusteilla niistä saa sitten aina eri näköisiä. Iloista kevättä!

Meidän kaksivuotiaalla pojalla on tuo sama sininen haalari, oli jo syksyllä kun löytyi alesta 60eurolla! On kyllä ollut hyvä 🙂 keltaisena meillä on puolestaan se kuoritakki.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X