Eveliina Matilda - Hero Header

Welcome perjantai ja viikonloppu!

Emme lannistuneet eilisestä, vaan lähdimme lasten kanssa vielä iltaa vasten mummin ja ukin luo. Kulkupelinä hidas bussi ja retken tavoitteena noutaa isäni taiteilema vero-oikaisujuttu. Perillä syötiin puurot sekä tietysti korvatulehduslääkkeet ja kömmittiin vierashuoneeseen yöksi.

Aamusta heräiltiin hiljaiseen taloon, koska mummi ja ukki olivat jo lähteneet töihin. Hiljaisuus lakkasi pian, koska aloitimme lasten kanssa tappelun siitä, syödäänkö ensin aamupala vai mummin keittiön pöydälle jättämät suklaamunat. Syötiin eka suklaamunat.

Ennen kun pakkasin verotoimistoon vietävän kirjeen ja lähdin viemään lapsia puistotoimintaan, tein mummin vessassa alla olevan, lyhyen meikkitutoriaalin!

Tämän viikonlopun lapset viettävät isänsä luona. Minun olisi seuraavaksi tarkoitus lähteä ihmettelemään sitä (tähän asti erinomaisesti palvellutta) autoani sinne parkkipaikalle mihin se eilen jäi. Loppuillan suunnitelmani selkiytyvät sitten vasta auton tilanteen myötä.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Niin ja kiitos palautteestanne videoita kohtaan, sananne innostivat tekemään näitä lisää.

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Hauska 😀

Avatar

Voi eve..valheell on lyhyet jäljet…:/ sehän oli pelkkä pankkikortti mikä meni roskiin

Eveliina

Niin? En ymmärrä mitä olen valehdellut? Vain pankkikorttini päätyi vahingossa roskiin.

Avatar

Onks sulla Eve montakaan postausta, johon joku urpo ei olis tullut urputtamaan? 😀

Sivusta seurannut. 😉

Avatar

Mitä sä ano selität? ?

Avatar

Varmaan toi ano meinas, että huijaat? Ku puhuit siinä yhessä kommentissa, että heti ku saat henkkarit käsiisi..ajatteli vissiin, et yhtäkkiä on seki kadoksissa ja haet van huomiota?

Avatar

Hauska video!! Tykkäsin tosi paljon 🙂

Avatar

Kivoja videoita vaikka aiheet sinulle koettelevia. Oot ihanan aito. Jos sulla passi tallessa bin se käy kyllä hwnkkarina. Sanna

Avatar

Hauska video 😀 Ja ihana kun Alex sai osallistua meikkaukseen, oli niin innoissaan 😀

Avatar

Mahtava tuo meikkivideo ?? tuttua hommaa! Ja tosi kiva piristys nää videot muutenkin, toivottavasti jatkat niiden tekemistä. Kiitos muutenkin avoimesta ja elämänmakuisesta, aidosta blogistasi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä