eveliina matilda - Banneri

Vietimme Alexanderin synttäreitä viime viikonloppuna mummin ja ukin luona.

Vieraina oli oikeastaan vain ihan lähisuku sekä mun ystävät Mirkku, Emppu ja Samppa. Äiti halusi ajoittaa juhlat maailmalla matkustelevan Mirkun vapaiden mukaan, joten kokoonnuimme pitkänä perjantaina. Myös Fido oli saapunut paikalle ykköset yllä.

Kaksivuotiaan Alexin ohella juhlimme myös pääsiäistä.

Tarjolla oli sukujuhlillemme tyypilliseen tapaan ruokaa; kokonainen luomu kalkkuna, kastikkeita, riisiä, höyrytettyjä kasviksia sekä erilaisia salaatteja.

Alex sai aivan mahtavia lahjoja, ihan liikaa kaikkea ihanaa!

Kummeiltaan Emilialta ja Topiakselta Alex sai potkupyörän. Olin suunnitellut ostavani sellaisen itse, mutta onneksi en vielä ehtinyt. Kunhan saadaan hankittua kypärä, niin kuljetaan puistoon niin, että Alex ja Adeliina saavat vuorotellen harjoitella pyöräilemistä ja istua rattaissa.

Viimeviikolla mummin ja ukkin luona vierailessamme, Alex kertoi toivovansa lahjaksi moottoripyörää. Äitini oli sitten ihan kauhuissaan, että pojan päivä on pilalla jos joku ei nyt hanki hänelle moottoripyörää. Meillä oli mielessämme pieni parkkitaloon sopiva versio, mutta siskoni toteutti pojan toiveen vähän suureellisemmin.

Näiden kuvattujen lahjojen lisäksi Alex sai pikkuautoja, maatilan eläimiä, lentokoneen, pehmolelun, kivoja vaatteita sekä rahaa.

Ava ja Noah serkkujen askartelemat kortit. En tiennyt että kummityttöni Ava osaa jo kirjoittaa näin taitavasti!

Allu-täti oli leiponut Alexille pääsiäisteemaisen Kinder-juustokakun. Lisäksi Anni-täti leipoi kahvipöytään Adeliinan avustuksella kolmen suklaan keksejä.

Isäni oli järjestänyt lapsille huikean suklaamunien etsinnän. Taloon oli piilotettu Kindereitä ja piiloista otettu etsijöille heidän ikätasonsa mukaisia vihjekuvia. Alex jaksoi etsiä vain yhden suklaamunan ja keskittyi sitten herkutteluun. Muut nauttivat pääsiöispupun piilottamien munien etsimisestä. Viimeisestä piilosta lapset löysivät suuren kulhon jossa oli meille aikuisillekkin syötävää.

Jäimme juhlien päätteeksi lasten kanssa vierashuoneeseen yöksi. Lasten jo nukkuessa korkattiin mun äidin kanssa meidän suosikki kuohuvapullo ja siinä sohvalla iltaa istuessamme, mietimme kuinka onnekkaita oikein ollaan ja miksi meille on siunattu mahdollisuus ostaa pääsiäissuklaata viidelläkympillä, kun moni suomalainenkin lapsi jää kokonaan ilman sitä ainoatakaan suklaamunaa.

Synttärit olivat oikein ihanat. Olen todella kiitollinen kaikille järjestäjille ja vieraille. Ollaan kyllä älyttömän onnekkaita tyyppejä.

Kommentit (6)

Ainut mikä harmittaa on se että lapsen isä loisti poissaolollaan (ainakin tekstin perusteella). Mikä ei tietenkään Even vika ole. Ja ei Alexinkaan. Mutta ihania kuvia ja ihana serkuskööri siellä 🙂

Kiva tuo parkkitalo, tiedätkö yhtään mistä se on ostettu? Ihania kuvia ja tunnelmia ?

Me ostettiin just Kärkkäiseltä tuommonen 🙂

En ole Eve mutta vastaan silti: BR-lelujen valikoimista löytyy. Itsekin haluaisin pojalle tuommoisen mutta lastenhuone on jo kovin täynnä tavaraa… 🙂

Tuo suklaamunien etsintä on ihan parasta mitä lapsuudestani muistan, meilläkin niitä muutamana vuonna etsittiin aarrekartan kanssa. Täytyy tätä toteuttaa sitten omillekin lapsilleni 🙂

Meneepä aika nopeasti, kun Alex on jo 2v! Wau mitä lahjoja!

eiköhän lapset pääse juhlimaan isänsä kanssa toisena päivänä. noin pieniä lapsia tuskin harmittaa jos synttäreitä ei juhlita juuri sinä oikeana synttäripäivänä, ja toki se on hauskaa kun voi juhlia useamman kerran.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X