eveliina matilda - Banneri

En tuntenut itseäni kauniiksi, kun viinan vaikutuksesta heiluva mies vinkkasi silmää ja housujensa etumusta osoitellen kertoi, että minulla olisi nyt oiva tilaisuus tienata helppo viisikymppinen lompakkoni täytteeksi.

Haluttavan sijaan tunsin itseni halvaksi, kun porukasta pois päin kävellessäni, tunsin katseen selässäni ja kuulin kehoituksen piristää poikien päivää ja hieman pyllistää. 

Minusta tuntui epäreilulta, kun iltaa istuessani, jouduin jatkuvasti hiljaa mielessäni miettimään tekosyytä, minkä verukkeella kehtaisin vaihtaa paikkaa kaljan huuruisesta kaverista kauemmaksi. Ihan vain jotta en joutuisi sietämään tämän vierasta kättä sisäreidelläni.

Minua ahdisti kun täpötäydessä pubissa pidätin pissahätääni viimeiseen asti. En ihan vielä jaksanut kävellä vappuhumuisen ihmismassan läpi naistenhuoneeseen. Viime vessareissulla sen kahdenkymmenen metrin matkalla yksi kylmä käsi käväisi kuin huomaamattomasti rinnallani. Kaksi eri kättä puristivat pakaraani ja sitten huomaamattomasti katosivat takaisin ihmismassaan.

Ketään muu ei huomaa nopeaa puristusta, ei ehkä edes itse puristelija, jos humalainen käsi toimii jo refleksin omaisesti. Ketään ei satu kun käsi lasketaan ilman lupaa reidelleni, eikä ketään kyynelehdi silmäniskun tai seksistisen lauseen päätteeksi. Mutta minä huomaan, tunnen ja muistelen tilanteita vielä näin kaksi päivää myöhemmin. Enkä minä nyt hymyile ja tämä tekee tilanteista vääriä. Ensin syytin lähentelystä vappuviikonloppua ja sitä että ihmiset nyt vain olivat tavanomaista enemmän sekaisin. Pian kuitenkin tajusin, että edellämainitut tilanteet olivat minulle jo entuudestaan täysin tuttuja. Tällä kertaa ne vain jäivät normaalia paremmin mieleeni, sillä itse juhlin viikonlopun täysin kirkkain mielin, selvinpäin.

Viikonlopusta mieleeni jäivät myös kaikki minulle osoitetut miellyttävät huomionosoitukset

Tunsin itseni onnekkaaksi geenilottovoittajaksi, kun porukassa joku tuumasi ääneen, että äitini täytyy myös olla hyvin kaunis. Niinhän hän onkin, ehkäpä minustakin löytyy palanen sitä.

Oloni oli turvallinen, kun minulle läheinen ja tuttu mies piti kiinni vyötäröstäni, ruuhkaisaa tietä ylittäessämme. Meillä kun on  niin läheinen suhde, että se antaa luvan koskea toiseen henkilökohtaisemminkin.

Sydämeni pompahti iloisesti, kun mukavan sunnuntain päätteeksi illan isäntää hyvästellessäni, minulle annettiin lämmin halaus. En ole kosketuskammoinen tai poikkeuksetta kaihda vieraiden kosketusta. Kosketusta vain on niin monenlaista.

Tuntui palkitsevalta, kun eräs mies kehui tyyliäni. Olinhan minä käyttänyt aamupäivästäni verrattain paljon aikaa peilin edessä. Nyt jälkeenpäin minua harmittaa, että miehen väittäessä meidän olevan tyylitajullisesti kaksi ääripäätä, en saanut ajatuksiani ulos suustani. Hänen lausahduksensa jälkeen ajattelin, että verskoistaan huolimatta, tämä mies oli yksi tyylikkäimmistä tyypeistä kehen viikonloppuni aikana olin törmännyt.

Kommentit (2)

Voisin väittää et varsin moni nainen voi samaistua noihin ikäviin juttuihin.. :/ Oot kyllä upeen näkönen, mutta tarttis ihmisten osata lähestyä oikeella tavalla jopa kännissä. Toivottavasti sulla oli kaikesta huolimatta hauska vappu 🙂

Nyt vinkkejä kehiin tosta silmämeikistä! Vau, oot kaunis!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X