eveliina matilda - Banneri

Nyt on aika tavata entinen

Huomenna minua vastapäätä istuu ihminen, johon kuusi vuotta sitten laivareissulla ihastuin. Hän jonka kanssa kahdesta tuli neljä ja talosta koti. Joka yhtenä yönä siirtyi sängystä sohvalle ja yhdessä hetkessä tuhosi kaiken.

Vuoden tauon jälkeen, aion kengänkärkien sijaan katsoa silmiin, jotka monta iloista vuotta kuuluivat parhaalle ystävälleni.

En ole katkera siitä, että kerran heinäkuisena päivänä, kyyditessäni häntä viimeistä kertaa pois armeijasta, korvaani kuiskattiin: ”sanoinhan, me kestetään mitä vaan.”  

En enää haaveile siitä, että Thaimaan aurinko tekisi jälleen rusketusraidat nimettömiimme.

Mulla on uusi paras ystävä ja uusia haaveita. Huomenna mulla ei ole entiselle muuta sanottavaa, kuin näkemykseni lastemme tulevaisuudesta.

Kommentit

13 kommenttia
Eveliina

Ok, kiitos palautteesta!

Avatar

Tsemppiä, hurjasti tsemppiä!

Avatar

Niin ihana kirjoitus! Tämän vuoksi blogiasi on niin mahtava lukea, olet niin aito ja se aitous huokuu teksteistäsi! Mukavaa kesän alkua 🙂

Avatar

Ihana, kaunis ja vahva sinä <3 Paras tapa "kostaa" on näyttää kuinka olet päässyt elämässä eteenpäin ja exästä yli, tsemppiä huomiseen!

Avatar

Ei kosto ole koskaan hyväksi.
Anteeksianto on parasta lääkettä itselle.
Se tuo keveämmän mielen, kun siihen pystyy, vaikka on ollut katkea kokemus ja mieli maassa, viha ja suru ..kaikki tunneskaalat … surutyö on tehtävä ja lopulta päästettävä irti menneestä. Eveliina on selviytynyt hyvin kuitenkin. Hänellä on hyvä tukiverkosto. Kaikkea hyvää hänelle,lapsilleen ja ystävilleen, bloginsa lukijoille, aivan jokaiselle. ??

Avatar

Tsemppirutistus! Rakastan sun blogia! Osaat kirjottaa aivan mielettömän hyvin. Tämä on ehdottomasti lempiblogini❤️ Löysin blogisi vasta kun siskosi mainitsi siitä lempiblogit-postauksessaan ja olen jäänyt täydellisesti koukkuun 🙂

Avatar

Kylmät väreet, kirjoitat niin hyvin! Aito sinä <3 Ja näytät mielettömän kauniilta noissa kuvissa.

Avatar

Kerrotko mihin tulokseen tulitte?

Avatar

Olet oikeasti niin lahjakas kirjoittaja että todella toivoisin voivani vielä jonain päivänä lukea tekstejäsi esim kirjan tai kolumninkin muodossa.
Vaikka aiheesi olisivat itsessään hyvin arkisia, osaat kirjoituksellasi tehdä niistä mielenkiintoisia ja tunteita herättäviä.
Tämäkin postaus, lyhyt ja ytimekäs -jätti silti paljon ajatuksia ja tuntemuksia ilmaan. Olet lahjakas ja niin upean rehellinen!
Ja vielä pakko kiitollisuudella mainita siitä, ettei sinun kirjoituksesi ole jatkuvasti vai puhtaan kaupallista. Kiitos ja mukavaa kesää!

Avatar

Huh. Mulla täsmälleen sama tilanne. 6vuotta tulisi nyt kesällä täyteen yhdessäoloa, mutta ensi viikonloppuna muutetaan lasten kanssa omaan asuntoon. Tää tuli niin puskista, sattuu kovasti, mutta lapset menee kaiken edelle. Voimia sulle!

Avatar

Sun kirjoitukset osuu syvälle, vaikken ole eronnut koskaan mistään pitkäaikaisesta. Itku kuristaa kurkussa.
Ala kirjoittaa enemmän, novelleja, kirjoja, mitä vaan -ostan ne kaikki.

Avatar

Olet poweria nainen!

Avatar

Hyvin sä kirjotat, mutta ihan pelkkää paskaa. Sääli ettei ihmiset nää tätä valehtelua.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä