Eveliina Matilda - Hero Header

Lapset istutuspuuhissa

Mummi kutsui lapset istuttamaan kasvimaalleen kasveja! Käytiin sitten tänään mummin ja ukkin luona puutarhahommissa ja syömässä.

Alex ratsasti muodin aallonharjalla pukeuduttuaan Adeliinan vaatteisiin sekä mukkilan lainavaatteisiin. Ihana värikäs pikkupuutarhuri.

Adeliinalle ostin tuon farkkutakin kevään Nosh-kutsuilta ja siitä tuli heti lemppari. Kylmällä se menee sisävaattesta ja kesällä takkina. Ikävä kyllä ekan pesun jälkeen kankaaseen tuli outoja läikkiä. Punnitsen tässä että jaksanko reklata vai siedänkö värivirhettä…

Ihanaa kun lapset ovat jo tämän ikäisiä, että he nauttivat kaikesta tällaisesta puuhastelusta. Kasvit löysivät istutuslaatikosta hienosti paikkansa.

Siskoni lapset Ava ja Noah saavat istuttaa kasvit toiseen laatikkoon.

Mun äiti ei ole todellakaan mikään viherpeukalo. Tuo pappan rakentama pikku kasvihuone on oikeastaan mun siskon. Nämä taimet minä hain tädiltäni, joka kirjoitti purkkeihin mitä ne sisältävät, että me sitten vähän tiedetään mitä istutetaan.

Kukat on kivoja maljakossa ja käyn mieluusti syömässä luonnosta taikka puutarhasta ihan kaikkea syötäväksi kelpaavaa, mutta en kyllä itse innostu kasveista sitten yhtään.

Ukkikin oli kotona hassuttelemassa lapsille. Syötiin, kahviteltiin ja käytiin vielä illalla mun siskon kanssa etsimässä Ikeasta meidän pikkusiskon ylppäreihin juttuja. Meillä on siis mukava lauantai takana. Lapset nukahtivat kasilta ja taidan itse mennä unille nyt perästä. Kivaa viikonloppua kaikille.

 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Ihanat värikkäät pienet viherpeukalot! 🙂 Ja tosi hienoa, että teillä on mahdollisuuksia luonnonläheiseen toimintaan, niin kuin monesti aiemminkin olet kertonut, huippua! Itsekin kaipaisin yhtä helppoja välejä sukulaisiin ja helppoja tapoja nauttia luonnosta, ehkä vielä joskus… Mutta eikös tuo suloinen farkkujakku ole Silverjunglen, ei Noshin? Aurinkoa ja lämpöä teidän kesään! 🙂

Avatar

Minä kyllä sujuvasti istuttelen kaikelaisia kasveja, mutta harvemmin menestys on ollut kovinkaan suurta. Unohdan nimittäin kastella niitä! Kiva kyllä tuo kasvihuone! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä