eveliina matilda - Banneri

Festarikesä korkattu

Minä en ole koskaan ollut mikään festari-ihminen. Tai en oikeastaan ole tiennyt olevani… Olen aina ollut sitä mieltä, että musiikkia on parasta kuunnella yksin kotona niin, että saa kuunnella just sitä mitä haluaa ja sen lemppari biisin vaikka kolmeen kertaan. Ei jonottelua, ei ihmismassassa ahdistumista, nälkää tai ällöttävää bajamajaa…

Viime viikolla uskaltauduin vierailemaan Kaarinan Hovirinnanrannassa Saaristo Openissa ja täytyy myöntää, että siellä ei ilmennyt mitään yllä olevista peloistani! Festarit olivat mielestäni super hyvin järjestetty; jonoa en kohdannut oikeastaan missään, lieneekö sitten saattumaa että osuin sisäänkäynnille ja baaritiskille aina hyvään aikaan, sillä festareilla oli kahden päivän aikana jopa 11 500 kävijää.

Mikael Gabriel

Mikael Gabriel saaristo open

Sanni, Saaristo Open

Sanni

Artistit olivat hyviä ja tunnelma niin korkealla, että sillä ei oikeastaan ollut mitään väliä mitä sattui soimaan, niin porukka tanssi ja lauloi mukana. Pienen osan artisteista kuvailin lavan edustalla, mutta useammassa kohdassa unohdin kameran ja innostuin bailaamaan muiden mukana.

Saaristo Open

Perjantain festarilookkini koostui Zaran valkoisesta maximekosta ja mun uusista suosikki kengistä Tomseista! Tomsit on laadukkaan oloiset ja oikein mukavat jalassa, suosittelen. Nahkatakin lainasin äitin eteisestä…

Vietin tapahtuma-alueella ja sen lähiympäristössä oikeastaan koko viikonlopun. Me hengailtiin kaveriporukalla ystäväni veneessä niin lähellä lavaa, että esiintyjiä pystyi kuuntelemaan mukavasti veneestäkin. Kaveri ajoi vielä toisen veneen meidän bilepaatin kylkeen ja meillä oli kyllä koko viikonlopun tosi hyvä meininki. Tanssia, musiikkia, kavereita, kuohuvaa, merinäköala ja upeet festarit, kaikki samalla kertaa!

Perjantaina lokkeilin siskon festarialueen kojulta ostamalla ruokalautasella ja lauantaina heti herättyämme veneiltiin Aurajokeen Bruno -jokilaivaan syömään ravintolaruokaa. Lauantaina illalla sain eräästä Saaristo Openin ruokakojusta illan viimeisen ruoka-annoksen, kun näytin työntekijöille korttitempun. Viikonlopun menu ei siis koostunut ihan vain pelkästä nestemäisestä ravinnosta, vaikka sunnuntaina oli kyllä tosi vetämätön olo.

Iso kiitos vaan kaikille kamuille, vanhoille ja uusille, sekä tietty Saaristo Openin järjestäjille hyvin suunnitellusta tapahtumasta.

Minä vähän suunnittelin vierailevani muissakin Turun lähistöllä järjestettävissä tapahtumissa, viikonloppu kun sai mut vihdoin ymmärtämään sen muiden festarihypetyksen.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä