eveliina matilda - Banneri

Opiskelin kolme vuotta turvallisuusalan perustutkintoa, mistä valmistumisen jälkeen jäin suoraan kotiäidiksi. Kolmisen vuotta kuluivat kivasti lasten kanssa kotona. Mutta viimeaikoina aloin kaipaamaan oman alani pariin, ennen kuin ihan kaikki koulussa opittu on unohdettu.

Mulla kävikin työnhaussa hyvä tuuri, kun pääsin heti ekaan turva-alalta hakemaani paikkaan haastatteluun. Tällä viikolla olenkin sitten startannut ihan uudenlaisen duunipätkän vahtimestarina!

Työvaatteet on just jees, paitsi että en ole vielä löytänyt tarpeeksi lyhyttä varustevyötä tai oikean kokoisia työjalkineita. Nää nykyiset kengät ostin lastenosastolta…

Ensimmäinen päivä ei jännittänyt yhtään, kun tiesin että työpaikalla vastassa on ihmisiä ja ihmisten kanssa tulen kuitenkin aina hyvin toimeen. Nyt parin päivän jälkeen mua jänittää ehkä aavistuksen enemmän, koska nyt tiedän missä kaikessa voin mahdollisesti mokata. Alun perusteella työ ja työkaverit ovat kuitenkin oikein mukavia. Ensimmäiset päivät ovat tietty ihan täysin harjoittelua ja perehdyttämistä, mutta useiden neuvojen anisosta työ alkaa pikkuhiljaa hahmottua mulle. Tykkään kovin tällaisesta virka-aikana suoritettavasta, siististä sisätyöstä. Illat ja viikonloput ovat vapaita, työssä pääsee jatkuvasti tapaamaan erilaisia ihmisiä sekä käyttämään aivoja. Pari päivää kuluivat ihan hujauksessa ja odotan innolla uutta työpäivää.
En vielä tiedä jatkuvatko työkuvioni samanlaisina syksyllä (todella toivoisin niin!), mutta jos ei, niin saan tästä kallisarvoista työkokemusta kirjoittaa sitten jatkossa cv:hen.

Missä lapset sitten ovat?

Jännittävää olla lapsista erossa jokatoisena päivänä ihan kokonaan sekä mun hoitopäivinä tietty sen kahdeksan tunnin työpäivän ajan. Iltoihin ei juurikaan jää yhteistä aikaa, kun aamut ovat aikaisia ja iltatoimet pitää aloittaa jo parin tunnin päästä töistä pääsystä. Olin kuitenkin jo kovin kaivannut vaihtelua päiviini sekä tällaista työyhteisöön kuulumista, joten nyt oli oikea aika tälle. Lapsista erossa oloa helpottaa sekin, että tiedän heidän olevan hyvissä käsissä isovanhemmillaan sekä myös mun siskon kanssa. Toistaiseksi  saamme lastenhoidon järjestymään tukiverkoston voimin, mikä on ihan mahtavaa. Ei tarvitse nyt töiden aloituksen kanssa yhtäaikaa totutella lapsia päiväkotiin tai maksaa hoitomaksuja. Vuoden verran olen vielä onneksi oikeutettu kotihoidontukeen, että jos en nyt vielä tähän työpaikkaan saanut jalkaa kunnolla oven väliin, niin meillä ei ole mikään hätä!

Kommentit (8)

Hieno uutinen, onneksi olkoon!

Voitko kertoa tarkemmin mitä vahtimestarit tekee/millainen työnkuva ?

Hieno juttu, että sait töitä! Ala ei ole helpoin työllistymistä ajatellen. Tsemppiä, ja toivotaan että hommat jatkuisi syksylläkin

Onnittelut sinulle Eveliina!
Kaikki järjestyy ajallaan ja hyvällä tavalla! ?
On hieno uutinen tuo!

Onnea! Hoitavatko siis isovanhemmat myös koko ensi vuoden? Miten kun muistelen sinun sanoneen, ettet halua työllistyä tälle alalle, vai tarkoittiko se vain ilta- ja viikonloppuvuoroja?

Mitähän väliä vaikka olisikin sanonut niin. Mieltään saa aina muuttaa. Ihme piilov*ttuilua muutenkin koko viesti.

Voi vitsi! Kuulostaa ihanalta sun suunnitelmat ja ”elämänmuutos”! Aika aikaansa kutakin. Nim. Kotona 2,5v ja nyt ajatukset enenevässä määrin töihin menossa..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X