eveliina matilda - Banneri

Kaikki on tapahtunut niin nopeasti etten meinaa edes itse pysyä perässä! Haettiin lapsille hiljattain päiväkotipaikkaa, saatiin paikat ja jo ensi viikon maanantaina Adeliina ja Alexander aloittavat päivähoitoon tutustumisen.

Mun sisko ja lasten isä kävivät jo tutustumassa päiväkotiin, mutta minä en vielä tiedä hoitopaikasta muuta, kuin että se on pieni yksityinen päikky, jossa on vain kaksi ryhmää. Sijainniltaan tosi sopiva ja tietääkseni lapset tuntevat jo pari paikan hoitolasta entuudestaan. Tähän asti kaikki vaikuttaa siis oikein kivalle.

Lapsille on nyt tämä pari päivää puhuttu päiväkodista ja tänään yritin konkretisoida asiaa hankkimalla heille hoitoreput. Mitään muita valmisteluja maanantaita varten ei sitten olekaan tehty, mutta eipä tässä ole mikään kiire, sillä lapset saavat aloittaa hoitopaikkaan sopeutumisen todella rauhalliseen tahtiin. He saavat ainakin ekan viikon käydä hoidossa isänsä kanssa ja sitten mun äiti lupasi myös jeesata tutustumisessa sekä tiedonvälityksessä mun ja päiväkodin välillä.

Nää tyypit tulevat varmasti pärjäämään hoidossa oikein hienosti. He ovat niin reippaita ja ulospäin suuntautuneita luonteita. Vaikka mä olisin mieluusti pitänyt ”vauvat” kotona kouluikään asti tai vaihtoehtoisesti hoitanut heidät perhepiirissä, niin mulla on nyt ihan hyvä fiilis tästä täysin uudesta suunnitelmasta.

Kommentit (2)

Kiva että olet löytänyt sopivan hoitopaikan! 🙂 Varmasti lapsetkin tykkää, saavat uusia kavereita ja päiväkodeissa tehdään kaikkea kivaa.
PS. Toivoisin sellaista video postausta jossa vastaat kysymyksiin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X