Eveliina Matilda - Hero Header

Kuluneen vuoden kolme suosituinta tekstiä

Esittelen teille nyt blogini kuluneen vuoden  TOP 3 tekstit, jotka ovat keränneet eniten lukijoita!

  1. Nyt on aika tavata entinen

Tämä kirjoitus on lyhyt ja koruton, mutta täynnä tunnetta. Postausta tehdessäni minulla ei oikeastaan ollut mitään asiaa. Oli vain pakko päästä kirjoittamaan ulos ne sisälläni mylläävät ajatukset.

Tässä vielä Martan varoittava mielipide kyseisestä tekstistä.

Muut kommentit olivatkin sitten todella tsemppaavia ja toivat iloa minulle. Kiitos!

 

2. Mistä tämä vihamielisyys kohtaani kumpuaa?

Tämän jutun näpyttelin kasaan illalla sängyssä, koska mitta tuli täyteen. Takana oli mukava päivä, joka kuitenkin jäi ilkeiden kommenttien varjoon. Halusin näyttää komentoijille hieman erilaisen näkökulman siitä, miten kommentti voi vaikuttaa. 

Sain tähän postaukseen paljon pitkiä ja ihania kommentteja, jotka toivat taas rutkasti motivaatiota jatkaa kirjoittamista.

3. Yksinäinen ja kateellinen akka

Yllättäen tämäkin juttu perustuu tunteisiin. Blogistani löytyy verrattain paljon melankolista juttua, vaikka olen pääpiirteittäin positiivinen ihminen. Kirjoitustarpeeni kuitenkin herää eloon yleensä juuri negatiivisista ajatuksista, kuten tässäkin tapauksessa kävi.

Tämä kirjoitukseeni tullut kommentti pisti miettimään:

”Välillä hirvittää miten avoimia ihmiset ovat omasta elämästään näissä äitiblogeissa. mutta samalla kiitän kirjoituksestasi, ja kirjoituksistasi….” -Maaria

Toisinaan kirjoitan blogia kuin henkilökohtaista päiväkirjaa. Unohdan, että asiani tavoittaa tuhansia tuntemattomia, mutta olen hyvin tyytyväinen, jos joku jossain pystyy samaistumaan ja saamaan vertaistukea minusta. Kiitos vielä kaikista ihanista kehuista mitä ”Yksinänen ja kateellinen akka” keräsi alleen.

 

Tässäpä oli siis kävijätilastojen mukainen TOP 3. Mikä kirjoitus on jäänyt just sun mieleen tai mitä haluaisitte ehkä lukea lisää? Kuuntelen toiveita ja  kehityideoita!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Mä tykkäsin tosi paljon tuosta ”Mistä tämä vihamielisyys kohtaani kumpuaa”- kirjoituksesta. Siinä oli hienosti rinnastettu saamasi kommentit siihen sun oikeaan elämään.
Pidän blogistasi koska kirjoitat rehellisesti. Toivon sulle ja lapsille kaikkea hyvää!

Avatar

Mä oon palannut tosi usein sun vanhoihin, eroa edeltäviin, postauksiin. Niiden lukeminen luo mulle jotenkin semmosta realistista ajattelutapaa omaan elämään, ne pudottaa mut sieltä pilvilinnosta mihin mulla on tapana jäädä haaveilemaan. Ne on ollut mulle muistutuksia siitä, että mikään ei oo itsestäänselvyys. Kirjoitat niin hyvin että sun tunteisiin on helppo samaistua. Muutenkin musta on ollut tosi kiva myös lukea siitä sun eron jälkeisestä ajasta, että miten sä käsittelet sitä asiaa ja miten se on suhun vaikuttanut. Se on ehkä ollut sellainen asia mihin oon voinut itsekin eronneena eniten samaistua, ehkä siks oon jäänyt sun blogia seuraamaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä