eveliina matilda - Banneri

Mun syksy on startannut tosi vauhdilla ja olen viimepäivät kierinyt kauheissa omantunnon tuskissa, koska blogin päivittely on jäänyt kaiken muun jalkoihin. Tässäpä nyt pitkästä aikaa kuulumisia!

Töitä riittää ja liian usein tuntuu, että lapset käyvät päiväkodin ja isän luona oleilun lomassa vain pyörähtämässä mun luona. Päiväkotielämä on pyörähtänyt kivasti käyntiin. Fiilis hoitopaikasta on edelleen hyvä ja odotan innolla tällä viikolla olevaa, ensimmäistä vanhempainiltaa! Mun työaikojen takia lapsien päivät päiväkodissa venyvät pitkiksi, mutta mun äiti ja siskot ovat ahkerasti hakeneet lapsia hoidosta jo puoliltapäivin. Adeliina ja Alex ovat puheidensa ja päiväkodin tätien juttujen perusteella viihtyneet hoidossa, mutta yritämme silti pitää päivät mahdollisimman lyhyinä.

Mun ja lasten yhteinen aika on tosiaan jäänyt vähille, mutta ilokseni olen whatsappin kautta seuraillut lasten touhuja videoiden ja kuvien muodossa. Allu-täti on vienyt lapsia viime aikoina kaupunkiin lounaalle sekä laavullemme sienimetsään ja retkeilemään. Eilen he olivat mukkilassa tehneet ruokaa ja koristelleet mutakakun värikkäillä strösseleillä. Työpäivän jälkeen on ollut mukavaa viettää iloisten ja väsyneiden lasten kanssa illan muutama viimeinen tunti. Kaikki läheiseni ovat kyllä jälleen kerran osoittautuneet super arvokkaiksi!

Kun minä en ole ollut töissä ja lapset ovat olleet isänsä luona, olen viihtynyt ystävieni kanssa. Ollaan vietetty leffailtaa, ulkoiltu luontopoluilla ja kiivetty useampaan lintutorniin. Yhden ystävän kanssa nukuimme pitkästä aikaa arkiyön veneessä ja mulle iski pieni haikeus, että kohta tämäkin huvi on taas pitkän aikaa tauolla.

Vaikka olenkin kesäihminen, niin tänä vuonna toivotan oikein iloisin mielin syksyn tervetulleeksi. Kesä antoi taas  kovin paljon iloa, onnea ja naurua, mutta myös kyyneliä, huolia ja pettymyksiä. Tällä hetkellä turvallinen, rutiinien täyttämä arki, tuntuu tosi hyvältä. Lakaistuneen kesän tilalle on tullut jo paljon uutta, kuten eräs hyvin mielenkiintoinen mies, johon parhaillaan pikkuhiljaa tutustun.

Hyvää syyskuun jatkoa ja ihanaa syksyä kaikille teille lukijoille!

 

Kommentit (2)

Hyvä blogi, tykkään!

Kirjoitat ihanasti, vähän sinkkuelämää Carrien tyyliin ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X