eveliina matilda - Banneri

Muutto kimppakämppään on nyt varmistunut

Irtisanoin tänään vuokrasopimuksen tähän nykyiseen vuokra-asuntooni. Näillä näkymin muutamme uuteen asuntoon loka- ja marraskuun vaihteessa, eli jo muutaman viikon kuluttua. Aloin jo samantien kartoittamaan kaappejani ja järjestelemään asioita, jotta muuttaminen sujuu sitten aikanaan mahdollisimman jouhevasti. En juurikaan ole kantanut tähän nykyiseen asuntoon uutta tavaraa ja olen aktiivisesti heittänyt turhaa pois, joten uskoisin muuton sujuvan ihan leppoisasti. Onneksi tuossa lokakuussa on muutama päivä, joiden aikana voin pikkuhiljaa kuljettaa tavaroitani uuteen paikkaan.

Odotan muuttoa innolla, sillä luulen että tällainen uusi kuvio tuo mukanaan paljon piristystä arkeen. Pimeä, kylmä ja yksinäinen talvi ei tunnu hyvältä ajatukselta epämieluisassa kerrostaloasunnossa. Meillä tulee lasten kanssa varmasti mukavaa, uskon lastenkin viihtyvän paremmin uudessa paikassa. Todennäköisesti en jää tuohonkaan asuntoon loppuelämäkseni, mutta otan tämän vastaan mielenkiintoisena elämänvaiheena, kun en juuri nyt ole sidottuna mihinkään tiettyyn paikkaan tai toiseen ihmiseen.

Myös täällä blogin puolella koetaan lähiaikoina muutoksia

…kun blogin nimi ”Hedelmistään puu tunnetaan” tippuu pois. Haluan blogin kulkevan jatkossa omalla nimelläni. Pelkkä Eveliina, lienee kuitenkin hieman liian persoonaton, joten jatkossa blogin nimi on aavistuksen yksilöidympi Eveliina Matilda. Instagramini kulkeekin tuolla samalla @eveliinamatilda :nimellä. Blogin Facebooksivun nimenvaihto on hieman vaikeammalta tuntuva prosessi, mutta toivottavasti sekin tästä vielä hiljalleen muuttuu. Banneri uudistunee ensi viikon aikana ja siitä onkin sitten mukava lähteä hieman uudistuneella ulkoasulla kohti syksyä!

Kommentit (4)

Kuulostaa jännittävältä muutto ja sen tuoma uusi vaiheenne! Onnea tulevaan ja tsemppiä muuttoon!

Blogin nimen vaihto taas, voi höh. Blogisi on ihanan erilainen, raikas. Nimestä tulee vain mieleen kaikki muut tusinablogit, kovin trendikästä ilmeisesti nimetä blogit vain omalla nimellä.
Ja missään nimessä siis en tarkoita moittia nimeäsi, se nyt on tosella kaunis!

Höh, samaa mieltä, nykyinen blogin nimi jää mieleen ja on ihana!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X