eveliina matilda - Banneri

Selailin tässä hiljattain omia tekstejäni läpi. Vanhoja juttuja lukiessa, koin tunteita laidasta laitaan. Kaikkein eniten hävetti, mutta hieman myös huvitti ja herkisti. Teki mieli poistaa nuo kaameat ensimmäiset vuodet kirjoitusvirheineen ja idioottimaisine juttuineen, mutta pohdikseltuani päätin olla koskematta mihinkään. Onha tarinalla oltava alkunsa.

Tässä olisi nyt muutama teksti joista pidin julkaisuhetkellä ja pidän edelleenkin nykyhetkellä. Olkaa hyvät:

https://kaksplus.fi/hedelmistaan-puu-tunnetaan/2014/04/03/millainen-aiti-mina-haluan-olla/

Kirjoitin tämän tekstin 3.4.2014, eli esikoiseni olessa noin neljän kuukauden ikäinen. Poimin ajatukset omasta lapsuudestani ja vielä näin reilun kolmen vuoden kuluttua, olen pääpiirteittäin itseni kanssa samaa mieltä.

https://kaksplus.fi/hedelmistaan-puu-tunnetaan/2013/09/26/viiden-vuoden-paasta/?preview_id=3039&preview_nonce=b8361477d0&post_format=standard&_thumbnail_id=5183&preview=true

Tässä ennen äidiksi tuloani kirjoitetussa tekstissä pohdin, millaista elämäni voisi ihanimmillaan ja kamalimmillaan olla 2018. Nyt jo näin 2017 loppupuolella voin todeta, että silloiseen ihanteeseeni en päässyt, mutta pelkäämääni pahinta mahdollista ei myöskään ole sattunut.

Tässä tekstissä nyt ei ole sen kummempaa sanomaa, eikä se ulkomuodoltaan ole lähellä edes keskinkertaista, mutta elämän arvaamattomuuden takia se valikoitui yhdeksi lempparikseni.

https://kaksplus.fi/hedelmistaan-puu-tunnetaan/2014/06/06/ammattilainen/?preview_id=2955&preview_nonce=b32a79b59d&post_format=standard&_thumbnail_id=4536&preview=true

Tämä teksti saa silmäni kostumaan kömpelöstä kirjoitusasusta, mutta myös sisällöllisistä syistä. Esikoislasta odottaessani, päätin käydä ammattikoulun loppuun ja vihdoin 6.6.2014 näkemäni vaiva palkittiin. Muista luokkalaisistani poiketen, minun sylissäni oli todistuksen lisäksi puolivuotias tyttäreni. Tämän tekstin lukeminen palauttaa minut takaisin niihin valmistumispäivän ylpeisiin tunnelmiin.

https://kaksplus.fi/hedelmistaan-puu-tunnetaan/2016/01/17/5640/

Tämä eron jälkeisenä aikakautena julkaistu juttu on myös yksi suosikkini. Postaus itsessään nyt ei ole kovin kummoinen, mutta sen lukemine palauttaa mut todella aidosti siihen pakkaspäivään, kun epätoivonkyyneleet jäätyivät koko aamun poskilleni. Keskipäivällä tein vihdoin päätöksen selvitä kaikesta paskasta ja siitä kumpui myös tämä kirjoitus.

 

Löydättekö te blogistani lempparijuttuja? Listasin hiljattain vuoden suosituimmat, eli eniten vierailijoita keränneet tekstini, mutta jos sulle on jäänyt joku juttu mieleen (hyvässä tai pahassa), niin kerro ihmeessä!

P.S Muistithan jo osallistua täältä Elivon ihonhoito tuotteiden arvontaan?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X