eveliina matilda - Banneri

Kuten aiemminkin olen maininnut, työelämä on maistunut mulle tosi hyvin. Lyhyessä ajassa olen oppinut mielettömästi uutta ja tutustunut uusiin ihmisiin. Pelkkien hyvän päivän tuttujen lisäksi, olen työn ansiosta löytänyt jopa oikean ystävän itselleni. Itse työkin on ollut oikein mielekästä; sopivassa suhteessa kiirettä ja hiljaisuutta sekä mahdollisuuksia vaikuttaa itse omaan työhön. Olen työkavereiden lisäksi tullut myös asiakkaiden kanssa hyvin juttuun, minkä ansiosta olenkin saanut hyvää palautetta.

Ainoa asia mikä nykyisessä työssäni on minulle haastavaa, ovat työvuorot. Kesällä tein päivätyötä, mutta nyt sykyn tullen työni iltapainotteisuus on käynyt lasten ja oman hyvinvointini päälle niin raskaasti, että en olisi enää pystynyt jatkamaan nykyisillä työvuoroilla.

Pari päivää jo kummastelin, että mitä ihmettä sitten seuraavaksi tekisin? Tuntui todella tyhjältä, että olisi pitänyt palata takaisin kotiin ja aloittaa taas lähtöruudusta, kun juuri olin rutinoitunut työhön, josta oikeasti tykkään.

Onneksi mulla oli jälleen kerran paljon onnea matkassa, sillä samasta yrityksestä löytyikin mulle päivätyö! Pääsen eroon iltatyöstä (ja työvaatteista!) kun maanantaina aloitan aivan uudessa kohteessa, uudessa työnkuvassa aulatyöntekijänä. Olen todella kiitollinen ja motivoitunut. Minulla on jopa ehkä hieman paineita onnistua ja osoittaa olevani tämän mahdollisuuden arvoinen työntekijä. Uusi työ kuulosti pienen priiffin jälkeen haastavalta, mutta aion maanantaina tepastella työpaikalle avoimin mielin perehdytettäväksi. Voi kunpa muistaisin ja oppisin kaiken uuden sopivassa aikataulussa.

Olen viimeaikoina koittanut kiertää kaupat mahdollisimman kaukaa. Osittain siksi, että vihaan kaupassa käyntiä, mutta osittain myös siksi, ettei tule haaskattu rahaa heräteostoksiin. Olen onnistunut kaupattomassa elämässä tosi hyvin. Osittain siksi, että en työaikojen takia ole ehtinyt kauppaan…

Uudesta työnkuvasta kuultuani kuitenkin päätin hemmotella itseäni. Minulla ei juurikaan mene rahaa mihinkään ulkoisiin juttuihin tai asusteisiin. En ole koskaan omistanut tekokynsiä, ripsienpidennyksiä, feikkirusketusta, hampaiden valkaisua, hiustenpidennyksiä tai isoa repertuaaria kalliita meikkejä. Kampaajallakin käyn harvemmin kuin siskoni koirat käyvät trimmissä.

Päätin siis lähteä kauppaan ja ostaa itselleni tavaraa, jota oikeasti tarvitsen, ilman että katson hintalappua.

Kukkaroni ei kuitenkaan kärsinyt valtavia tappioita, sillä makuni on ilmeisesti loppujen lopuksi melko halpa. Laukkuun ei tarvinnut upottaa tonnia, kuten olen joidenkin nähnyt tekevän, vaan tämä Tommy Hilfigerin yksilö kotiutui alle kahdellasadalla eurolla ja miellyttää minua täydellisesti!

Lasten saannin jälkeen olen kokenut crossbody -tyyliset laukut kätevimmiksi, kun molemmat kädet saa vapaiksi. Nyt ulkonäön oli kuitenkin korkea aika kiilata käytännöllisyyden edelle.

Hieman ohuet kahvat (käsiremmit??:D) lienevät alttiit kulumiselle ja venymiselle, mutta ne tuovat mielestäni kivaa sirokkuutta kassiin. Ehkäpä uusia voi tilata jostain, jos nämä nykyiset joutuvat kovalle koetukselle?

Laukun lisäksi uusi duuni vaatii ehdottomasti uudet kengät. Olen maailman vaikein tyyppi kenkäostoksilla, enkä siksi enää saa huijattua ketään tuttuani mukaani kenkäkauppakierrokselle. Näitäkin popoja metsästin peräti kahdesta kauppakeskuksesta. En ole valmis tekemään kompromisseja kenkien ulkonäön suhteen ja tällä kertaa jalkineiden oli vielä lisäksi oltava ominaisuuksiltaan niin mukavat, että niillä pärjää kokonaisen työpäivän. Helpotin rupeamaa päättämällä budjetin olevan rajaton. Sovittelin kenkiä laidasta laitaan ja lopulta löysin nämä sopivat yksilöt Clickin alennuksesta, alle neljälläkympillä! Tietenkään näitä ei löytynyt omassa koossani vierailemastani liikkeestä, mutta soitin ketjun toiseen liikkeeseen ja myyjä ystävällisesti laittoi omaa kokoani olevan parin sivuun siihen asti, että pääsin hakemaan pikkuiset syleilyyni.

Korko tuo työlookkiin tyylikkyyttä, mutta näin maltillisella ja tukevalla korolla jaksaa vielä seistä ja kävellä. Tykkään myös nilkan kapeudesta, etenkin sukkahousujen kanssa kengän yläreuna nuolee kivasti jalkaa, eikä katkaise säärtä. Nämä sopivat myös sisätyöhön, sillä näissä ei ole paksua vuorta. Kengät eivät kuitenkaan ole liian kesäisen näköiset näin talvella.

Näiden lisäksi listaltani löytyi myös uudet rintaliivit. Kävin Changessa sovittelemassa, mutta koska en löytänyt täydellisiä, jätin ostamatta. Haluan toppaamattomat liivit, jotka pitävät tissit paikoillaan, kuitenkaan suurentamatta tai liikaa kohottamatta. Löysinkin täydellisesti istuvat liivit, mutta valitettavasti niistä puuttui kaikki seksikkyys. Kaipaan pientä pitsiä ja koristeellisuutta siltä varalta, että joskus pääsisin esittelemään tissiliivejäni jollekin.

Ihanaa kun on vähän jotain uutta. Kaivoin vanhat villakangastakkini käyttöön ja uudet asusteet piristävät niidenkin ilmettä kovin. Nyt on vasta lauantai, mutta tervetuloa jo maanantai!

Hei muuten, jos tiedätte hyviä työpaikkapukeutumiseen keskittyviä blogeja, niin vinkatkaa ihmeessä alle.

Kommentit (7)

Ihana kun sait päivätyön, ja teidän arki helpottuu 🙂 Lasten kanssa iltatyö onkin tosi vaativa. Tsemppiä ja rentoa asennetta uuteen työhön, varmasti opit nopeaan ja rutiinit löytyy työssä 🙂

onnea uudesta työnkuvasta! tyylikkäänä olet ainakin aloittamassa uusia hommia. 🙂

Ihan kiva että joku voi tuollalailla vaan päättää että budjetti on rajaton. Ei ihan kaikilla onnistu.

Ja vaikka et hetkeen liivejä pääsisikään kenellekään esittelemään, niin ainakin mulle itselle tulee paljon itsevarmempi ja jotenkin ”energisempi” olo koko päiväksi, kun aamulla laittaa nätit, samaa paria olevat alusvaatteet päälle ja näkee itsensä peilistä! 😀

Mistä lähtien kicksissä on myyty kenkiä?

Hahha, näemmä eilisestä!

Kiitos! Oon tykännyt työstä toistaiseksi todella kovin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X