eveliina matilda - Banneri

Mulla on kuluneen viikon aikana ollut jatkuva inspiraatio kirjoittaa. Olen halunnut avautua kirosanoja viljellen ja antaa kyynelten tipahdella helmiksi läppärini mustalle näppäimmistölle. Viikolla kokemani tunteet olisi voinut pukea moniksi huutomerkkeihin päättyviksi lauseiksi, mutta jätin sen tekemättä, koska siinä ei olisi ollut mitään järkeä. Tuntui paremmalta vaihtoehdolta hengittää hetki ja palata somen pariin aavistuksen ryhdikkäämpänä.  – Joten täällä ollaan taas!

Henkisesti haastava viikko takana

Sen syvällisemmin yksityiskohtiin menemättä; mun sydän särjettiin melko lopulliselta tuntuvalla tavalla sekä mut haastettiin oikeuteen, minkä takia olen joutunut ottamaan itselleni asianajajan ja tarttumaan jos jonkin näköisiin mukavuusalueeni ulkopuolella oleviin ongelmiin.  Niin ja jotta mikään ei olisi helppoa, niin en tietysti ole oikeusapukelpoinen, joten rahaa palaa ihan kiitettävästi näihin oikeudenkäynti- sekä asianajajakuluihin… Raha on kuitenkin vain rahaa ja asennouduin siihen niin, että sitä painetaan maailmassa kokoajan lisää. Kunhan oikeus vaan toteutuu, niin asia tulee kuntoon.  Kaikkein pahimmalta  tällä hetkellä tuntuu se sydämen särkyminen. Sydäntä on paljon vaikeampi paikkailla kuin lompakkoa.

Viikon positiiviset

Kaikkien surkeiden sattumusten vastapainoksi, olen onneksi saanut päiviini positiivista mietittävää ihanan työni ansiosta. Työpaikallani on iloinen tunnelma, hyväntuulisia ihmisiä sekä minulle mielenkiintoista tekemistä. Minusta tehtiin tällä viikolla kiva haastattelu Turun Teknologiakiinteistöjen blogiin. Käykää kaikki kiinnostuneet lukemassa!

Haastiksen lisäksi, kuluneella viikolla minulle toi iloa myös työpaikallani siivoojana toimineen naisen vihkisormuksen löytyminen!  Nainen kertoi viime viikolla hävittäneensä tämän äärettömän tärkeän sormuksensa ja meille molemmille tuli tilanteessa itku. Kuljin viikon ajan töissä silmät kiinni lattiassa, kunnes torstaina törmäsimme naisen kanssa nopeasti ja sormuksesta kysellessäni, hän kertoi sen löytyneen! Naisen onnelliset kasvot sekä kauniin sormuksen näkeminen nimettömässä toi mulle tosi hyvän fiiliksen.

Perjantaina työpaikalla minua taas ilahdutti eräs asiakas, joka tuli kehumaan blogiani. Kehun jälkeen oli taas tosi helppo hymyillä aulapalvelutiskin takana, kiitos sinulle!  

Adeliinan neljävuotis synttärit sekä anna lapsesi pukea sinut -päivä toivat myös kaivattua piristystä viikkooni. Juhlimme Adeliinaa vasta parin viikon päästä, joten juhlahumua on luvassa hieman myöhemmin.

Olen pahoillani, että blogi on tässä kuussa jäänyt kovin hiljaiseksi

Ymmärtänette, että työn, lasten sekä näiden ylimääräisten kuvioiden takia ylimääräistä aikaa ei ole juuri löytynyt. Yritän palata tänne aktiivisemmin, kunhan elämä antaa inspistä kirjoittaa muustakin kuin murheista. Näköpiirissä on jo pieni positiivinen tuulahdus, sillä asiat ovat liikahtaneet aavistuksen eteenpäin sen mun ja lasten uuden harrastuksen osalta. Enköhän siis taas pian palaa iloisemmalla fiiliksellä ja hyvillä uutisilla tänne.

Kommentit (7)

Oivoi,kylläpä sua koetellaan..Tsemppiä tulevaan!!❤?
Ihmettelen paljon miksi joudut oikeuteen tai siis haastetaan.. ?
Olet jotenkin niin sydämellinen ihminen ja haluat kaikille vain hyvää, vaikka itse kärsisitkin siitä..sellainen kuva on ainakin näin blogin yms. kautta.
Enkä vain ymmärrä mitä on sattunut tai mikä asia on niin haastava, että sulle tehdään noin. Jotenkin minua myös vähän huolestuttaa..?❤
Muutenkin tollaset on todella raskaita henkisesti ja fyysisesti. Etenkin kaiken muun lisäksi; lapset,työ ja oma jaksaminen.
Jos joskus olet valmis kertomaan tai jotenkin avaamaan kyseistä asiaa tiedäthän,että me lukijat ollaan sun tukena ☺❤ menin ihan sekaisin tästä kirjoituksesta ja on vaan niin vaikea kuvitella, että olisit tehnyt jotain mistä haastetaan oikeuteen. ??
Voimia ja kaikkea hyvää sulle ja lapsille!❤

Heti tuli mieleen et vanha talo oli homeessa tai jotain siihen liittyvää

Ei ole kyse talosta. Eikä mulla ole siitä sitä viiden vuoden myyjän vastuuta.

En tiedä, miksi oikeuteen, mutta kantsii katsoa, jos kotivakuutukseen kuuluu vastuuvakuutus. Se korvaa jotain oikeudenkäyntikuluja 🙂 Toivottavasti asiat järjestyy!

Hakeeko ex miehesi yksinhuoltajuutta? Vai miksi oikeuteen?

Tsemppiä. ❤ Sä pärjäät kyllä.

Ihanasti sanottu, ihana kuulla. Kiitos! Avaan varmasti asiaa, sitten kun aika on oikea.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X