eveliina matilda - Banneri

Viime vuoteen mahtui paljon hienoja yksittäisiä hetkiä, mutta pääpiirteittäin vuosi 2017 on ollut elämäni hankalin. Vuoden vaihtuminen tuntuikin haikean sijasta helpottavalta.

Mulle tuli kyllä ihan mahtava olo siitä, että sain hyvästellä kehnon vuoden suuren ystäväporukan kanssa. Oli liikuttavaa miten paljon mulla on hyviä ystäviä ja miten moni heistä saapui juhliini. Minä ja siskoni katoimme vanhempiemme luona  illallisen viidelletoista henkilölle. Tarjolla oli lihaa, kastiketta, salaatteja, kermaperunoita, sekä tietysti jälkkäri. Olimme panostaneet juhliin myös open barilla, josta löytyi kuohuvan lisäksi ainekset ja ohjeet muutamiin kaveriporukan lempparidrinkkeihin. Rakettien ammunnan jälkeen yöllä tarjoiltiin vielä yöpala. Olimme koristelleet tilan hopeanhohtoista teemaa silmällä pitäen. Tavoitteeni oli luoda juhlapöydästä valoineen ja koristekivineen niin kimmeltävä, että ruokailijat kaipaavat aurinkolaseja. Palautteen perusteella pääsinkin hyvin lähelle tavoitetta. Ilta oli kaikilta osin onnistunut, vaikka väsymys iskikin aika pian puolen yön jälkeen.

1.1.2018 näytti maanantaiaamuna hyvältä puhelimen ruudussa.  Vaikka olo on viikonlopun juhlinnan jäljiltä vielä hieman pöllähtänyt, niin tunnen itseni jotenkin  voimakkaammaksi kuin viime vuoden puolella. Tulevalta vuodelta kaipaan tasapainoa ja rakkautta. Suurin toiveeni tälle vuodelle on elää tasaisen onnellista perhe-elämää ja katsella samaan suuntaan tulevaisuuteen, yhdessä elämäni rakkauden kanssa. Tuntuu, että nyt on oikea hetki tehdä ratkaisuja, jotta voin koskaan saavuttaa tätä toivettani. Hyvästelen mielelläni viime vuoden pyörityksen ja toivotan  elämääni tervetulleeksi varmuutta, voimaa ja uuden alun.

Uudenvuodenlupaukseni on arvostaa itseäni ja jättää omaan arvoonsa ne jotka eivät minua arvosta.

Kommentit (4)

Koittaisit jollain lailla päästä tuosta elämäni rakkaus-ajatuksesta. Varmasti löytyy helpommin vähemmällä fiksoitumisella. Olet vielä niin nuori, nauti nyt siitä mitä sinulla on.

Moi! Voisitko/jaksaisitko päivittää kuulumisiasi useammin?

Samaa mieltä. Vaikka parisuhde olisi kuinka ihanne, niin sen epätoivoinen etsiminen säikäyttää pois kenet tahansa.
Itsenäinen ihminen herättää kiinnostusta, epätoivoisesti parisuhteeseen haluava taas ahdistusta.

Jos saan ehdottaa, niin vuonna 2018 voisit elämän rakkauden sijaan opetella elämään itsenäisesti? Sen opittua nimittäin niitä puolisoehdokkaitakin voi alkaa ilmaantua joka suunnalta, koska kuten sanottu, itsenäisyys herättää kiinnostusta.

En etsi parisuhdetta epätoivoisesti. Olen myös itsenäinen ihminen. Olen ollut viimeiset kaksi vuotta sinkku ja kaipaan elämääni rakkautta. Siinä ei ole mitään väärää, jokainen meistä haluaa tuntea olevansa rakastettu.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X