eveliina matilda - Banneri

Vuosi sitten, otin pienen painostuksen alla ranteeseeni elämäni ensimmäisen (ja viimeisen!) tatuoinnin.

Neljä kolmiota symboloivat sisaruksiani. Siskoillani on myös ranteissaan samanlaiset kolmiot, joista jokaisella vain on väritettynä oman syntymäjärjestyksensä mukainen kolmio. Minun tatuoinnillani on myös kaksoismerkitys. Tykkään ajatella, että väritetty kolmioni on ei biologinen ”siskoni”, joka oli minulle ennen kaikkein läheisin, mutta jonka kanssa emme enää ole tekemisissä. Näin hän on silti vielä matkassa mukana.

sisarustatuointi Eveliina

Ranteen sisäsyrjä on hyvä paikka tatuoinnille, jos sen haluaa piilottaa helposti, mutta sitä haluaa toisinaan myös esitellä muille. Pitkähihainen paita ylläni, kuva jää juuri sopivasti hihan alle piiloon. Lyhythihaisten mekkojen ja paitojen kanssa kolmiot voi tarvittaessa piilottaa rannekorujen tai rannekellon alle. Tykkään kyllä myös pitää tatuointia esillä, sillä mielestäni se on mielenkiintoinen. Harva varmaan arvaa tatuoinnin merkitystä nähtyään vain minun ranteeni, sillä minulta kysytään usein, mitä kolmiot tarkoittavat.

Tatuointi on nyt keikkunut nahassani vuoden, eikä minua ainakaan vielä kaduta sen hankinta. Muille siskoilleni tämä ei ole ainoa tatuointi, mutta minä taas tuskin olisin koskaan tautuoinut ihooni mitään, ilman tätä sisarustatuointi -ideaa, josta olisi ollut jopa outoa jättäytyä pois. Olen aina tiennyt, etten ikimaailmassa ottaisi mitään muotokuvaa, monimutkaista kuvaa tai värillistä tatuointia. Näyttävät koko hihan tatskat sopivat mielestäni joillekkin, mutta omassa kehossani tällainen simppeli ja pieni musta kuva miellyttää silmää enemmän. Yhtenä vaihtoehtona olisin voinut harkita sievää tekstitatuointia, mutta tällä hetkellä minulla ei ole mitään tarvetta ottaa uutta tatuointia.

sisarustatuointi

Tatuoiminen sattui yllättävän paljon, mikä onkin yksi suuri syy pidättäytyä koettelemuksesta jatkossa. Olin valmistautunut siihen, että ranteen sisäsyrjä lienee melko herkkä alue tatuoida, mutta en olisi uskonut sen tekevän niin kipeää. Rimpuilin tuolissa vedet silmissä ja pyysin tautuoijaa jättämään kolmion värittämisen kesken. Onneksi ammattilainen ei totellut minua, sillä tykkään lopputuloksesta kovin!

Kommentit (13)

Minäkin jäin pähkäileen onko yksi siskoistasi kuollut vai asuu jossain kauempana..?
Hieno tatuointi ja merkitys ♥

Minulle tatuoinnin merkitys on kyllä selvä ja luulisi että myös monelle muulle. Sen verran massa tämä ”siblings tattoo”. Vaikka pääasia että itse tykkää :)9

Okei! Mä en ennen ole törmännyt vastaaviin, mutta harvemmin sitä tulee kenenkään vastaantulijan tatuointeja sen enempää analysoitua.

Ihmeelliset siskokuviot, kenen kanssa milloinkin ei olla väleissä.(?)

Niinpä, muistelen että nuorempana ette Emilian kanssa olleet väleissä, vasta sitte ku teillä molemmilla oli lapsia?

Juu, olimme Empun kanssa useamman vuoden välirikossa. Lähennyimme sitten vasta kun olimme yhtä aikaa raskaana.

Hassua miten ihmisillä on erilainen kipukynnys, mä otin myös ekan tatuointini ranteeseen, vähän isommankin kun sulla, eikä se tuntunut missään 😀

Jännää juttu! Toisaalta taas siedän kipua kyllä tosi pitkälle. Olen mm. synnyttänyt ilman kipulääkitystä. Tää ranne oli vaan jotenki ihan järkyttävä paikka tatuoida…

Miksette oo enää tekemisissä? 🙁

”Tykkään ajatella, että väritetty kolmioni on ei biologinen ”siskoni”, joka oli minulle ennen kaikkein läheisin, mutta jonka kanssa emme enää ole tekemisissä.”

Miksi ette ole enää tekemisissä? :O

Ei ole kuollut. Hän vain ei jostain syystä enää ilmeisesti halua olla tekemisissä..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X