eveliina matilda - Banneri

 

Vuokralla asuminen alkoi syksyllä ärsyttää niin pahasti, että muutin ulkomaille muuttaneen tuttavan kämppään asumaan. Tämä vaihtoehto oli mukavampi, kuin maksaa joka kuukausi yli 700 euroa jonkun tuntemattoman taskuun. Tässä tuttavan asunnossa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta kaipaan todella kovin ihan ikiomaa kotia. Nykyisessä paikassa minulla ei ole juuri muuta omaa kuin vaatteeni ja kosmetiikkatuotteeni… Huonekalut, keittiövälineet sekä oikeastaan kaikki muu on jonkun toisen. Haluaisin asua sillä tavalla, että tavarat sekä seinät ympärillä ovat minun! Olisi ihanaa tehdä pientä remppaa ja luoda kodista kaunis kuin kukkanen. Haaveilen valkoisesta, tyylikkäästä ja tyhjästä, mutta kuitenkin kodikkaasta lookista. Myytyäni eron jälkeen omakotitalon puolikkaani, olen vain ajelehtinut irrallaan. Mikään paikka ei ole tuntunut kodilta, enkä öiden lisäksi ole halunnut viettää yhtään ylimääräistä aikaa ”kotona”. Nyt on hyvä hetki asettua paikoilleen ja luoda minulle sekä lapsille ympäristö, jossa oikeasti viihdymme.

Minulla on säästöjä, mutta joudun ottamaan myös asuntolainaa, mikäli mielin ostaa oman kämpän. Olen kuluneen viikon neuvotellut pankin kanssa ja katsellut asuntoja netistä. Mun budjetillani saan omakotitalon syrjäseudulta tai sitten tiiviit neliöt keskustan tuntumasta. Haaveilen omakotitaloasumisesta (meren rannalla tietysti), mutta nyt tässä kohtaa on realistista ostaa ne pienet neliöt keskustasta. Elämäntilanteen muuttuessa keskustakämpän saa varmasti myyty tai vuokrattu eteenpäin, toisin kuin syrjäseudulla sijaitsevan remppakohteen.

Olen löytänyt kaksi kiinnostavaa asuntoa, joista toinen ehdittiin valitettavasti jo myydä. Toisen asunnon välittäjälle soittelin kuluneella viikolla ja sovimme asuntotreffit perjantaille. Asunto oli juuri sellainen kuin kuvissa; soma ja ihan mun näköinen! Tämän lisäksi hinta, sijainti, asunnon kunto ja oikeastaan kaikki mahdolliset seikat tuntuvat olevan kyseisessä kohteessa kunnossa. Nukuin yön yli ja tulin tänään konsultoimaan vanhempiani asunnon oston suhteen. Mietintäni päättyi tänään ostotarjouksen tekemiseen!

Odottelen nyt jännittyneenä tilanteen etenemistä… Kerron täällä sitten taas kun jotain tapahtuu. Voi kunpa palaset loksahtelisivat paikoilleen ja pääsisin taas kahden vuoden tauon jälkeen asumaan ihan omaan, rakkaaseen kotiin.

Kommentit (9)

Odotan innolla millainen asunto ? Toivotaan että tarjous onnistuu!

Pidän sormet ja varpaat ristissä, toivottavasti tarjous menee läpi! 🙂

Kiitos! Aika hyvältä se mun tarjous kuulemma vaikutti. Varmaan huomenna saan tietää myyjän vastauksen.

Onnea. Itse etsin myös omaa ekaa kotiani…siis omistus. Mistä tietää että asuntoa on just se oma….

Tsemppiä sinne etsintään!
Niin, enpä oikein osaa sanoa. Omalla kohdallani ne asunnot vain ovat kolahtaneet heti ensi näkemältä.

Viimeksi kun oot kirjoittanut asuntoasioista, olit muuttamassa kimppakämppääm, jota pidit tosi hyvänä ratkaisuna ykisn asumisen sijaan. Mitä sille tapahtui?

Samaa mietin ?

Ihme saivartelua. Nimittäin aika aikaansa kutakin. Se, onko joku ratkaisu verrattaen parempi kuin toinen, (yksin isolla vuokralla vs. halvemmalla kimppakämpässä) ei suoraan tarkoita sitä että juuri se olisi pitkän tähtäimen kannalta paras js halutuin ratkaisu.
Kaikki varmasti kulkevat, jotkut askel kerrallaan ja jotkut isommalla loikalla, kohti sitä omaa parasta ratkaisuaan.
Tsemppiä tosi paljon Eveliina! Toivotaan että kaupat toteutuu 🙂

Hei!
Täällä pidetään peukkuja että saisitte uuden oman kodin 🙂
Sisustaminen on niin ihanaa ja saa samalla vähän ajatuksia pois kaikesta ikiävistä tapahtumista, näin ainakin minulla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X