eveliina matilda - Banneri

Elämän suurimpia ostoksia

asuntokauppa

Mun tuli nyt ostettu elämäni toinen oma koti! Allekirjoitin kauppakirjan hymyssä suin ja olen todella tyytyväinen ottamastani askeleesta.  Kauppojen jälkeen pankkivirkailijakin totesi tämän olevan varmasti hyvä sijoitus, vaikka asunto ei olisikaan se loppuelämän koti minulle.

Muuttoon on vielä matkaa, sillä asunto siirtyy hallintaani vasta lähempänä huhtikuuta. Tässä onkin nyt kivasti aikaa suunnitella asuntoon tehtävää remonttia. Varsinaista remontintarvetta kodissa ei ole, mutta kuten aieminkin totesin;  haluan päivittää asunnon omistajansa näköiseksi. Ajattelin että suurin työ olisi kätevintä tehdä  jo ennen muuttoa, ennen kuin kämppä on tukittu tavaroilla ja huonekaluilla. Tällä hetkellä asunnon lattia on pähkinän väristä laminaattia, josta haluan päästä eroon. Lattian laiton jälkeen olisi sitten näppärä kantaa kamat sisään ja alkaa touhumaan pikkuhiljaa muita muutoskohteita, kuten pieniä maalausjuttuja ja keittiön päivitystä.

23-vuotias!

Eveliina Huttunen

Elämässäni oli hiljattain toinenkin juhlanpaikka, nimittäin syntymäpäiväni. Synttärit sujuivat kuohuvalasia kilistellen, pari ihanaa pakettia avaten ja mainiossa seurassa ravintolassa ruokaillen. Mulla kävi muuten hyvä tuuri, kun eräs ystäväni antoi minulle syntymäpäivälahjaksi lupauksen remonttiavusta! Ihan korvaamatonta saada tulevaan projektiin mukaan toiset, aihealueen suhteen kokeneemmat aivot ja kädet.

Eveliina Matilda

Asuntokauppojen ja synttäreiden lisäksi elämä tuntuu muutenkin hymyilevän tällä hetkellä. Odotan kovasti suurista puutalon ikkunoista sisään tulvivaa kevätaurinkoa, maalista tahriintuneita sormia ja sitä, että saan katsella ympärilleni ajatellen; hei tää kaikki on ihan kokonaan mun!

Kommentit (8)

Onnea kaupoista!
Ps. Tää blogi on paras, tykkään niin sun tyylistä kirjottaa?

Paljon onnea omasta kodista sekä synttäreistäsi! ? minkä kokoinen asuntonne on? Onko siinä oma piha? En siis tiedä minkälaisia nuo puutalot on,että onko niissä yhteinen talon piha vai vähän niinkun rivareissa oma ?

Synttärionnittelut, sekä isosti onnea asunnon hankinnasta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X