Eveliina Matilda - Hero Header

Tasapainossa

”Tämä sopimus päättää osapuolien riidan oikeudessa”

….luin oikeuden minulle osoittamasta paperista ja pieni kyynel karkasi poskelleni minä paruin vuolaasti

Vaikka reippaasti yli kaksi vuotta sitten koettu käytännön ero tapahtuikin nopeasti, on ero jatkunut sisälläni pitkänä prosessina. Maailman mittakaavassa hyvin pieninä näyttäytyvät ongelmat olivat minulle välillä niin ylitsepääsemättömän suuria, että synkimpinä hetkinä löysin itseni punnitsemasta kysymystä, onko elämä kaiken tämän arvoista? Otsikon lause antoi vastauksen, että kyllä se oli kaiken tämän arvoista. Oikeudessa saamani vilpitön anteeksipyyntö taas saatteli sisälläni käydyn prosessin päätökseen. Nyt se on ohi.

eron jälkeen

Viikko vierähti taas todella nopeasti

Muilta osin elämäni on pyörinyt samaa rataa kuin aiemminkin; töitä tehden, lasten kanssa hengaillen ja vapaa-aikaa kulutellen. Mitään ihmeellisyyksiä ei ole tapahtunut, mikä on oikeastaan jopa mukavaa! Paitsi blogin kannalta, tämä kun yleensä päivittyy samalla rytmillä kuin mitä mun elämässä tapahtuu.. Noh, nyt ei ole hetkeen ilmaantunut minkäänlaisia draamankaaria, minkä ansiosta olen kuin huomaamattani ajautunut jonkin asteiseen zen-tilaan. Astetta terveellisemmillä elintavoillani on varmasti myös ollut tasapainoon pääsyä edistävä vaikutus. Olen aloittanut aamuni ihanalla mustikoista, herukoista ja tyrnimarjoista tehdyllä smoothiella, mikä on saanut minut skarppaamaan myös loppupäivän syömisten terveellisyyden suhteen. Töissä olen hissin sijaan valinnut rappuset ja iltaisin ennen nukkumaan menoa, olen kuntoilun päälle istunut saunan hämärässä ja hengittänyt kaiken pahan itsestäni ulos. Nyt on jotenkin tosi puhdas ja hyvä olo.

Hyvä viikkoni huipentunee vielä extrahyvään viikonloppuun, sillä mulla on seuraaville parille päivälle tosi kivoja suunnitelmia… Toivon teille kaikille muillekin oikein hyvää viikonloppua!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Hei, bloglovin ei ole näyttänyt sun postauksia tästä postauksesta eteenpäin 🙁 huomasin vasta nyt että oot kirjotellu.

Avatar

Kiva uusi ja raikas ulkoasu blogissa! ?

Avatar

Kyllä sulla on ollut murhetta. Mutta huippua kuulla, että nyt seesteisempää. Onnea uudesta kodista ja kaikkea hyvää! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä