Eveliina Matilda - Hero Header

Ystävyyttä ilmassa

ystävänpäivä

Kiitollinen ympäriltä löytyvistä ihanista ihmisistä

On mainiota olla edelleen hyvissä väleissä lapsuuden ystävieni kanssa. Vaikka yksi rakentaa taloa, toinen seikkailee maailman eri kolkissa ja erään elämä pyörii tiukasti kiireisen arjen ympärillä, niin kuitenkin silloin kun tavataan, voidaan jatkaa siitä mihin ehkä joskus kuukausia sitten jäätiin.

Työpaikka taas on rikastuttanut elämääni aivan uusilla, upeilla tuttavuuksilla. On mahtavaa olla osana työporukkaa, jossa kaikki ovat niin rennon mukavia, että tuntuu kuin takana olisi pitkäkin yhteinen historia. Joitakin työn kautta ystäviksi tulleita ihmisiä olen tavannut myös vapaa-ajalla.

Viimeisten parin vuoden aikana olen solminut monta tuoretta ystävyys-suhdetta myös ihan sattumalta. Kun hienoja ihmisiä on tupsahdellut eteen, en ole epäröinyt hymyillä, vaihtaa yhteystietoja ja tavata uudestaan. Aivan uusin tuttavuuteni tunnisti minut kaupungilla, tervehti ja jäi juttelemaan. Ennen eri suuntiin jatkamista, vaihdoimme puhelinnumerot ja nyt aiomme ensiviikolla tavata niin, että pääsemme istumaan alas ja tutustumaan toisiimme paremmin. Olen innoissani!

Ihanaa ystävänpäivää Teille kaikille ja kiitos minun upeille ystävilleni ystävyydestänne!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Mun mielestä sun blogia on kiva lukea, just siksi koska se on niin aito ja hyvällä tavalla ihanan arkinen, ja niin monipuolinen?
On hyvä, että blogi pysyy just sun näköisenä, eli mun näkemys tästä on se, että kerrot siitä mitä sun elämässä just sinä hetkenä tapahtuu. Ja ihanaa, kun oot tavannut jonkun myös romanttisessa mielessä. ❤

Avatar

Onko ihan heti pakko kertoa romanttisella tavalla kiinnostavan ihmisen tapaamisesta??

Eveliina

Miksi tällaisen asian pitäisi olla salaista tietoa? Tapasin mukavan ihmisen ja halusin kertoa siitä, en näe asiassa mitään outoa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä