eveliina matilda - Banneri

Vaikka nyt on vasta maanantai, ajatukseni ovat jo tulevassa viikonlopussa, sillä minulla on siitä poikkeuksellisen ristiriitaiset fiilikset.

uimassa

Olen aikeissa viettää viikonloppuni erään miehen kanssa, kylpylässä. Seura on erinomaista ja uskoisin kyseisen kylpyläkohteen puitteidenkin olevan kohdallaan.  Aion nauttia kiireettömästä yhdessäolosta sekä ravintolaruuasta, mutta siihen että pystyisin nauttimaan itse kylpyläkokemuksesta, mulla on vielä paljon matkaa…

Olen aina ollut aivan liian tietoinen kropastani tai pikemminkin sen puutteista. Tiedän olevani hoikka ja koen monesti näyttäväni hyvältä. Viihdyn ihonmyötäisissä mekoissa sekä tiukissa pillifarkuissa, enkä koe tarpeelliseksi peitellä kroppaani väljillä vaatteilla. Ongelmia alkaakin tulla sitten siinä vaiheessa, kun vaatteet pitäisi riisua. En pidä vartaloni mallista lainkaan. Olisin mielummin muutaman kilon painavampi, jos minulla olisi hieman pyllyä ja tiimalasin mallia keskivartalossani. Pidän hoikista raajoistani, mutta juuri muuta kehuttavaa minulla ei vartalostani ole, minkä takia tuntuu pelottavalta olla uikkarissa tuntemattomien ihmisten silmien edessä.

Olen tämän asian suhteen jämähtänyt aina mukavuusalueelleni harmittelemaan, enkä ole koskaan edes yrittänyt nauttia rannalla tai uimahallissa hengailusta. Nyt kuitenkin tartuin minulle esitettyyn ehdotukseen kylpyläviikonlopusta, sillä halusin niin kovin ylittää itseni. Ostin uudet bikinit ja olin muutaman päivän täynnä tarmoa. Kunnes sitten taas tokenin omaksi itsekseni ja aloin jännittää tulevaa. Suunnitelmista luopumisen sijaan, pakotin itseni viime viikonloppuna kylpylään, vähän niin kuin harjoittelemaan tulevaa viikonloppua varten. Ajattelin siedätyshoidon avulla pääseväni yli epävarmuudesta, mutta nyt olen kaksi kertaa enemmän kauhuissani.

Suihkussa kaikki oli vielä ihan hyvin, mutta ahdistus liittyi seuraani siirtyessäni allasosastolle. Tiesin olevani ihan joukkoon sopiva mutsi siellä perhealtaassa, mutta siitä huolimatta itsevarmuuteni oli huuhtoutunut jonnekin tavoittamattomiin.  Korvissani kaikui sen erään idioottipojan lausumat sanat, miten minä 15-vuotias Eveliina olin kaveriporukastani kaikkein paksuin. Näin myös silmissäni sen kommentin kun joku anonyymi kerran kysyi miksi minulla ei ole lainkaan vyötäröä, kun postasin itsestäni kuvan muutama viikko esikoiseni syntymän jälkeen. Mielessäni pyöri samanaikaisesti älyttömän monta kehooni kohdistuvaa negatiivista kommenttia, joita olen pitkin elämääni kuullut. Pian olin niin kauhuissani, että olisin mielummin vajonnut altaan pohjaan kuin noussut altaasta ylös. Onneksi ymmärsin herättäväni vähemmän huomiota ihan vain kävelemällä pois kuin hukkumalla.

Ette varmaan ymmärrä kammoani, mutta ymmärrätte varmaan miksi minulla on kovin ristiriitaiset fiilikset tulevasta. Odotan kovin innolla pääseväni taas kivaan seuraan, mutta jännitän älyttömästi mukavuusalueeltani poistumista…

Kommentit (5)

Kaikilla meillä on omat epävarmuutemme, ”virheemme” ja moni meistä ajattelee ainakin vähän sitä miten muut meidät näkevät. Epävarmuus on luonnollista. Itsensä kannattaa vaan oppia hyväksymään sellaisena kuin on. Ei jokaista kohtaa omassa kehossa tarvi ihastella, mutta eipä kyllä hävetäkään. Itselläni on myös suorahko vartalon malli, ja toki jos saisin valita olisin tiimalasin muotoinen, mutta ihan hyvännäköinen tämäkin on. 🙂
Toivottavasti kylpyläviikonlopusta tulee rentouttava ja unohdat epävarmuutesi hyvässä seurassa. Ole vain ylpeästi sellainen kuin olet. Mukavaa reissua. <3

Äläs nyt. En edes lue blogiasi mutta kuvasi nähtyäni pakko kommentoida että olet Tosi kaunis!

Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, harva nainen on tyytyväinen vartaloonsa.
Mutta luuletko tosissaan, että sun vartalosi erityisesti kiinnostaa niitä muita kylpijöitä? Siellä on kymmeniä erilaisia vartalotyyppejä; osa lihavempia ja osa laihempia kuin sinä. Sä et ole mikään julkkis, jonka joka askelta seurataan, joten tuskin ketään kiinnostaa sun ulkonäkös.

Hienoa jos sinä pystyt olemaan vapautuneesti oma itsesi, myös bikineissä. Minä en, mutta toivon että joskus olisin myös itsevarma, tavis 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X