eveliina matilda - Banneri

En ole kovin kiinnostava ihminen, mutta sain kuitenkin listattu itsestäni muutaman ehkä jopa yllätyksellisen faktan! Nuo nyt ovat tuollaisia pölöjä juttuja, mitkä eivät ehkä ole aiemmin tulleet ilmi itsestäni täällä? No mutta välillä vähän kevyempääkin juttua täällä.

Eveliina Huttunen

  1. Nimeni ei oikeasti ole Eveliina Matilda, vaan Eveliina Sonja Matilda.
  2. En ole koskaan ollut hyvä koulussa. Vietin peruskoulun aikana useita tunteja jälki-istunnossa. Kerran ala-asteella sain jälkkäriä siksi, että ulos menemisen sijasta kiipeilin ilmastointikanavassa välitunnin. Sain kuitenkin viidennellä luokalla stipendin hauskalta miesopettajalta, joka tuli kehnosta koulumenestyksestäni huolimatta kanssani hyvin juttuun.
  3. Osaan seistä päälläni ja vielä ihan niin kauan kun vain haluan.
  4. Toistaiseksi kaikkein villeimpänä tempauksenani, olen uinut poliiseja pakoon ja selvinnyt tilanteesta ehjin nahoin. Tarina on liian pitkä tässä avattavaksi…
  5. Joskus seitsemän vuotta sitten ajelimme ystäväni kanssa molempien päistä puolipäätä kaljuksi. Sivukalju oli hetken cool! Sen kasvattaminen takaisin pitkäksi kävi helposti, kun jakauksen vaihtoi toiselle puolelle päätä.
  6. Kehossani on yhteensä viisi lävistystä.
  7. Lapsuuden haaveammattini oli kalojen kouluttaja. -mitä se sitten ikinä tarkoittaakin. Yhtenä nimipäivänäni sain lahjaksi oman pikkuakvaarion, jossa oli kaksi maailma parasta kalaa. Toinen kala kuoli talvella ja hautasin sen keittiön kukkaruukkuun, koska maa oli liian jäässä haudan kaivamista varten.
  8. Olen ollut vegaani. En kuukausiin syönyt mitään eläinperäistä, kuten lihaa, maitotuotteita, kananmunaa, liivatetta… Ruokavalioni koostui vuoden ajan pääosin näkkileivästä ja ananaksesta. Nykyään olen kaikkiruokainen.
  9. Minulla on hokutory-jujutsussa keltainen vyöarvo. Varokaa vain!
  10. Koulussa ainoa minua kiinnostava oppiaine oli äidinkieli ja siinä etenkin kirjoittaminen. Olen kirjoittanut paljon omaan pöytälaatikkooni ja haaveilen kirjoittavani joskus oman kirjan.

Eveliina

Kommentit (4)

Hei ootko tietoinen ettei sun postaukset oo päivittyneet enää hetkeen blogloviniin? Tai ellei sitten ongelma ole vain mulla..

Tykkään valtavan paljon sun syvällisistä postauksista, jotka pistää ajattelemaan asioita, mut täytyy sanoo et tää oli ihana ”kevennys” niiden postausten rinnalla. Sun blogi on ihana ja persoonallinen, jatka samaan malliin!

Voi kiitos! Kehusi piristivät päivääni kovin!

Hei, kiitos tiedosta, en tiennytkään. Mikäköhän siinä sitten mahtaa olla..? Selvittelen!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X