Eveliina Matilda - Hero Header

Pääsiäisen viettoa lasten kanssa

Mun tuli tänään napattu muutama kuva ja aivan poikkeuksellisesti onnistuin siirtämään ne kamerasta tietokoneelle jopa saman päivän aikana. Tässäpä siis muutama kuva päivän pääsiäistunnelmasta.

Lapset tulivat perjantaina kotiin sieltä pohjoisen reissulta. Olipa ihanaa nähdä heidät taas viikon erossaolon jälkeen. Nyt meillä on täällä meneillään yhteinen, pitkä viikonloppu!

pääsiäiskattaus

Mitäs muuta me olisimmekaan tehneet, kuin viettäneet taas aikaa kaikkein rakkaimpien kanssa. Eilen olimme isovanhemmilla siskojen kanssa kyläilemässä ja pitämässä seuraa tädin kolmevuotiaalle tyttärelle.

Tänään vallattiin etelässä lomailevien vanhempiemme talo ja pidettiin siellä pääsiäislounas sukulaisille. Kutsuttiin paikalle isovanhemmat, tädit perheineen ja siskojen miehet.

jälkiruoka

Meillä oli älyttömästi hyvää safkaa tarjolla, mutta nälissäni unohdin kuvata pääruuan… Meillä oli salaattia, uunijuureksia, perunaa, kanaa, lihapullia, lammaspaistia, kastikkeita, höyretettyä kukkakaalia, parsaa… Jälkiruokapöytä oli myös kunnossa ja sen tarjottavista ikuistinkin osan. Mun siskot ovat kyllä todella taitavia ruuanlaittajia. Itsekin ajattelin hieman koittaa tsempata tuon ruuanlaiton kanssa, kunhan pääsen sinne uuteen keittiöön kokkailemaan.

Lapsilla oli tosi menevä ja hauska päivä kun serkuista oli seuraa. Ääntä riitti tälläkin kerralla niin paljon, että tilanteen rauhoittamista varten oli jossain kohdassa istutettava lapset telkkarin eteen katsomaan muumeja. Mahtavaa, että tätä viiden porukkaa tulee ensi kesänä täydentämään vielä kaksi uutta minityyppiä…

Näytin lapsille tänään kuvia siitä uudesta asunnosta ja he olivat ihan innoissaan aiheesta. Ade kommentoi kaikkia kuvia ”näyttää hienolta”. Hän toivoo asuntoon pinkkiä lattiaa ja kukkaseiniä. Alex taas kysyi asiantuntevalla äänellä ”onko toi puutalo?”. Mennään huomenna koko porukalla ihmettelemään paikkaa. Tulen varmasti kuulemaan paljon hauskoja kommentteja näiltä kahdelta. Ennen asunnolle menoa, lapset pääsevät vielä etsimään suklaamunia kuvasuunnistuksen merkeissä. Huomenna luvassa on siis jälleen oikein mukava päivä. Hyvää pääsiäistä kaikille!

Kommentit

2 kommenttia
Eveliina

Ööh, siinä taitaa olla sekaisin jäätelöä (tiikeri ja jotain muuta), daimia, marenkia, kinuskikastiketta ja marjoja! Super hyvä ja helppo jälkkäri.

Avatar

Eikä liikaa herkkujen kuvia, näyttää tosi hyviltä ? mitä jälkkäriä tuossa eka kuvassa on, näyttää jätskiltä + suklaapaloilta? Ois kiva tehä itekki ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä