eveliina matilda - Banneri

Moi! Moni on varmaan somesta huomannut, että viikonloppuna Helsingissä järjestettiin jälleen vaikuttajien Inspiration weekend, joka huipentui lauantain Inspiration Blog Awardseihin.

Holiday Inn Ruoholahdessa

© Eetu Järvi

© Eetu Järvi

© Eetu Järvi

illallinen

© Eetu Järvi

 Lähdin siskon kanssa kohti Helsinkiä perjantaina heti mun työpäivän jälkeen, sillä olimme aikeissa mennä Väinö Kallio -ravintolassa järjestettävään Foodies & Winos -illalliselle. Jyväbroilerin, Atrian Lihakaupan ja Sosial Winesin kattaman illallisen jälkeen suuntasimme Ruoholahteen Holiday In -hotelliin lepäilemään lauantain päiväohjelmaa varten.

hotellin aamiainen

pekoni

Novelle vissy

lounas

Aavistuksen epäterveellisen hotelliaamiaisen vastapainoksi söimme raikkaan salaattilounaan. Lauantain päiväohjelma alkoi kropan avaamisjumpalla. Venyttelimme ja lämmittelimme kehon auki uuteen päivään. Sain hyviä vinkkejä siihen, kuinka voin myös arkena istumatyöni lomassa jumppailla kroppaa. On ollut aika shokki istua suurin osa päivästä, kun olen ennen tottunut juoksemaan lasten perässä. Jumpan jälkeen kuulimme hieman ihon hoidosta, meditaatiosta ja inspiraation herättelystä luovassa työssä. Mahtava tapa aloittaa päivä!

Lounaan jälkeen suuntasin Kamppiin ostoksille, sillä illan gaalaan oli vielä muutama tunti aikaa ja mun teki mieli katsella jos löytäisin päälleni jotain hieman värikkäämpää kuin se musta mekko, minkä olin pakannut mukaani kotoa. Näin somesta, kuinka moni gaalaan osallistuva oli suunnitellut illan vaatetusta jopa viikkokausia. Asusteet ja meikkisävyt oli hiottu viimeisen päälle upeiksi kokonaisuuksiksi. Nauratti, kun minä taas olin juuri ennen töihin lähtöä napannut henkarista mekon, jonka olen ostanut joskus yläasteella. Olen iloinen siitä, kuinka ajaton ostos mun on joskus tullut tehtyä! Lauantain aurinkoisen keväinen sää kuitenkin sai mut haluamaan ylleni muuta kuin mustaa, joten lähdin kiertelemään kauppoja. Matkaani tarttui kukallinen mekko sekä nudet kengät, joiden uskoin sopivan hyvin yhteen pikkulaukun kanssa.

Seuraavaksi kuljin ensimmäistä kertaa yksinäni metrolla, kun suuntasin hotellille valmistautumaan iltaa varten. Siskoni mies sekä heidän ystäväpariskunta saapuivat myös hotellille laittautumaan. Asukuvien jälkeen me naiset lähdimme edeltä gaalaan, tutustumaan viikonlopun yhteistyökumppaneiden esittelypisteisiin.

© Henri Ilanen

© Henri Ilanen

Gaalassa oli upea tunnelma ja hyvät tarjoilut, niin ruokien kuin juomienkin puolesta. Tapasin illan aikana paljon uusia ihmisiä ja muutaman vanhankin tutun. Palkintojenjaon jälkeen, suuntasimme jatkoille Skohan -yökeroon, jossa treffasin hyvän ystäväni Mirellan. En jaksanut bailata kovin pitkälle yöhön korkokengistä kipeillä jaloillani, vaan otin jo ajoissa taksin hotellille. Sunnuntain aamiaisen jälkeen reissasimme taas kohti Turkua. Illalla olo oli väsynyt ja onnellinen. Toivottavasti kuvista välittyi edes hieman viikonlopun tunnelmaa teille!

Kommentit (4)

Mistä sun ihanat korkokengät on? <3

Missä vaiheessa Emilian mainitsema taksi-episodi tapahtui…? 😀

Ai mikä taksi-episodi?? 😀 Haha, varmaan tuossa perjantain viini-illan päätteeksi…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X