eveliina matilda - Banneri

Työpaikkani, työkaverini ja itse työni on niin mukavaa, että työpaikalle saapuminen ei edes hellepäivinä harmita

Nautin kesän helppoudesta; siitä ettei tarvitse skrapata auton ikkunoita, pukea lapsia ja itseä päästä varpaisiin tai rämpiä aamulla pilkkopimeässä loskassa töihin – ja iltapäivällä yhtä pimeässä takaisin kotiin. En kuitenkaan myöskään nauti olostani bikineissä yleisillä paikoilla tai suorassa auringonpaisteessa, pikkuvaatteissa hikoillen. En viihdy uimarannoilla, maauimaloissa tai edes ihsmisvilinässä viileässä ostoskeskuksessa, niin mulle on oikeastaan ihan sama, istunko lämpimänä päivänä kotona vai töissä.

Minulla on ihan mukavasti lomapäiviä käytössäni, mutta päätin pilkkoa lomani pienempiin pätkiin ja pitää vapaata vasta syksyllä. Muutamia pidennettyjä viikonloppuja lukuunottamatta, olen  kesän melko pitkälti töissä ja lomailen sitten vasta syksymmällä.  Pari pidennettyä viikonloppua, eli maanantai ja tiistai vapaapäivät riittävät aivan mainiosti pitämään oloni virkeänä kesän yli. Minulla ei ole vielä minkäänlaisia suunnitelmia noille päiville. Haluaisin ainakin jonain viikonloppuna tehdä siskoni ja lasten kanssa pienen kotimaan road tripin. Olisi mukava pakkautua autoon ja ajella ilman aikataulua, vähän väliä pysähdellen sekä sitten huipentaa matka johonkin ennalta tuntemattomaan, lapsille mieluisaan määränpäähän.

Pidennettyjen viikonloppujen lisäksi, pidän aivan loppukesästä kaksi viikon mittaista lomapätkää. Toiselle viikolle minulla ei vielä ole lukkoon lyötyjä suunnitelmia. Huomasimme kuitenkin erään ystäväni kanssa lomailevamme samaa aikaa ja aloimme suunnitella, josko lähtisimme yhdessä ulkomaille. Saa nähdä saammeko jotain aikaiseksi vai kuluuko viikkoni vain lepäillen ja lasten kanssa lähialueilla reissaten. Lepäilykään ei kuulosta huonolta, sillä toiselle lomaviikolle onkin jo rutkasti suunnitelmia. Minä meinaan lähden silloin Kreikkaan, Kos -saarelle! Enkä vain minä, vaan mun lapset, vanhempani sekä siskoni perheineen. Aivan ihanaa lähteä isolla porukalla, jossa lapsilla riittää seuraa ja lastenvahteja. Majoitumme viiden tähden all inclusive hotellissa, jotta matka on mahdollisimman lapsiystävällinen.

Minusta on mukava lomailla vasta syksyllä. Näin tuntuu, että kesä jatkuu vielä muutaman extraviikon. Ehkä kesän nopea eteneminen ja syksyn saapuminenkaan eivät sitten harmita niin paljon, kun edessä on kiva loma. Mulla onkin nyt muuten ensimmäinen loma oikeasta työstä. On jopa hieman haikeaa jättää oma työ toisen henkilön hoidettavaksi. Olenkin jo aloittanut työpisteelläni asioiden järjestelyn sillä tavalla, että voin rauhallisin mielin olla töistä pois ja sijaisen on mukava ottaa homma haltuunsa. Nyt mä aloitan tutkimaan netistä, mitä kaikkea Kosilla on turistille tarjota!

Kommentit (2)

Me oltiin kesäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa Kosilla ja tykkäsin kovasti!! Oltiin Atlantica thalassa hotelissa, Lambissa n. 3km keskustaan ja meillä oli myös all inclusive. Se on lasten kanssa niin helppo. Ehdottomat jutut on vuokrata pyörä ja vaikka päiväksi auto. Saari on niin pieni että päivässä sen kerkeää kahlata melkeempä kokonaan autolla. Jos haluaa nähtävyyksiä niin kuuma lähde oli kiva käydä katsastaan, en uskonut että se vesi olis oikeasti niin kuumaa!:D ja toinen on Zian auringonlasku! Luin siitä ennen reissua netistä ja päätin että se käydään katsomassa ja olihan se upea. Zian kylä on niin korkealla että sen auringonlaskun näkee niin upeana sieltä. Siellä oli myös ihania pikkukujia ja putiikkeja sekä kirkko ja näköalaravintoloita muutama:) ehdottomasti reissun kohokohta. Kivaa reissua myös teille, toivottavasti tykkäätte:)

Kiitos paljon vinkeistä! Tuo auringonlasku kuulostaa sellaiselta mikä on pakko nähdä. Ihana kuulla, että tykkäsitte. Moni muukin on kehunut paikkaa. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X