Eveliina Matilda - Hero Header

Kummipoikani sai ihastuttavan nimen, upeassa nimiäisjuhlassa

Maxmilian Miio Willem

Vietimme sunnuntain kauniissa kesäsäässä Maxin nimiäisiä. Pientä poikaa juhlittiin upeassa tunnelmassa, hänen herra-isoisänsä kesähuvilalla Ruissalossa. Siskoni ja hänen miehensä olivat valinneet minut, minun toisen siskoni ja pojan isän veljen kummeiksi. Herra-isoisä aloitti seremonian pitämällä hienon puheen, minkä päätteeksi nostimme maljan päivänsankarille. Sitten kaikki halukkaat saivat puhua, joten minä lausuin Maxille kirjoittamani runon. Lopulta siskoni sanoi, että vieraat haluavat varmaan kuulla enää yhden asian ja silloin minä sain kertoa pojan nimen juhlavieraille.  Virallisuuksien jälkeen syötiin, kahviteltiin ja seurusteltiin. Lapset nauttivat olostaan leikkien ja leffateatterissa Mulania katsoen. Ennen kotiinlähtöä siskoni Emilia otti eri kokoonpanoilla potrettikuvat. Päivä oli todella koskettava ja kaunis. Olen innoissani kummin roolistani MiniMaxin elämässä.

Tarjolla oli aivan ihanaa arabityylistä ruokaa.

Muistan pöydässä olleen ainakin hummusta, lihapullia, broileria, salaatteja, viininlehtikääryleitä, fetaperunaa, granaattiomena-munakoisoa ja erilaisia tahnoja. Dubailaisen kattama pöytä oli virkistävää vaihtelua perinteiselle suomalaiselle juhlabuffalle.

Mummi

Vieraslahjat olivat aivan ihanat suklaavaunut!

Jälkiruokapöytä noudatteli samaa ruokateemaa.

Alexander haki useamman kerran lisää jälkiruokaa

Porkkanakakku <3

Lapset löysivät Maxmilianin isän huoneesta mielenkiintoisia esineitä sisältävän arkun

Kahden suuren suvun yhteisessä juhlassa oli paljon porukkaa, mutta alkuseromonian jälkeen vieraat hävisivät talon lukemattomiin huoneisiin.

Lahja

 

Serkukset

Kirjoitin Maxille runon, jonka myös lausuin juhlassa.

 

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Todella kaunis runo! 🙂

Avatar

Olet niin kaunis!

Eveliina

Oi että, kiitos! 🙂

Avatar

Ihanat juhlat. Ja pakko sanoa, että tuo sinun hiusväri on täydellinen! Varmaan omaa väriä?

Eveliina

Kiitos! En värjää hiuksiani enää, joten aika pitkälti on oma väri. Latvoista löytyy vielä lämpimämpää, kulunutta hiusväriä.

Avatar

Voi miten kaunis runo! Aivan itku tuli kun luin sen. Olitko ihan itse keksinyt sen?

Eveliina

Kiitos! Olen. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä