eveliina matilda - Banneri

Silverjungle-kutsut

Kotikutsut on best!

Onko oikeasti parempaa tapaa shoppailla (tai vain viettää iltapäivää), kun kotikutsut? Kynttilöitä, vaatteita, sisustusroinaa, lasten leluja, aikuisten leluja… Ihan mitkä tahansa kutsut sä pidät, niin mä saavun ja jos tarjolla on kaffee ja pientä kahvileipää, niin oon myyty ja ostan mitä vain! -Näköjään myös älä osta mitään -kuukautenani. Perustelen repsahdukseni kuitenkin sillä, että saatuani kutsun näihin shoppailubileisiin, myin minulta käyttämättömäksi jääneet neljä korihyllykköä Facebook-kirpparilla ajatellen, että saan käyttää tienaamani ”extrarahat” materiaan. Älä osta mitää, meni *ituiksi, mutta ilokseni elän edelleen sen asettamani  200 euron kuukausibudjetin rajoissa. Tilitän sitten kuun taitteessa kaikki kukkarolleni käyneet juonenkäänteet tänne teille…

Mutta nyt takaisin vaatekutsuille! Tällä kertaa viimeisillään raskaana oleva tätini viitsi nähdä vaivaa ja oli siivonnut, leiponut, laittanut ja kutsunut porukan kasaan. Vaatteita esittelemään saapui Silverjungelin Turun seudun edustaja Karoliina, jota voi kysellä vaikkapa omille kutsuilleen mm. Facebookista ”Karoliinan Silverjungle” -ryhmästä. Ihan mahtavaa, kun lapset pääsi leikkimään ystäviensä kanssa, samalla kun aikuiset tutustuivat syksyn uutuusvaatteisiin esittelijän opastuksella.

Silverjungle 2018

Tällä kertaa ihastelun kohteena oli Silverjunglen 2018 syksyn mallisto. Tai oikeastaan ensimmäinen droppi kauden mallistosta. Vaatteita oli julkaistu vasta vähänlaisesti, mikä oli harmi, sillä näitä olisi mielellään nähnyt paljon enemmänkin. Löysin tästä ekastakin satsista kyllä mieleisiä vaatteita, kuten kaikki missä oli tuota frilla-röyhelö-hörhelöä. Tämä collagepaita jäi kuitenkin ostamatta, sillä kokemuksesta tiedän, että omalla kohdallani kaikki hupparit ja colleget jäävät käyttämättöminä vaatekaappiin. Tuo röyhelö toimi mielestäni mustassa paidassa kivasti, tehden synkästä väristä jotenkin kepeän tyttömäisen.

Silverjungle 2018

Silverjungle 2018

Silverjungle 2018, joogapants

Nää joogapäntsit mä ostin! Super leveä, joustava ja pehmeä vyötärökaistale oli vastustamaton ja nuo taskuröyhelöt sitten sinetöivät ostopäätökseni. Nämä esittelijällä mukana olleet pöksyt olivat mulle suuret, joten vaatteen todellinen sopivuus selviää vasta kun paketti on kotona. Otin nämä pienimmässä mahdollisessa koossa (xs) ja toivon, että housut olisivat sillä tavalla slimmit, että niitä kehtaa käyttää toimisto-ympäristössä. Nämä pöksyt on siitä mahtavat, että niitä voi roikottaa rennosti lanteilla tai ne voi nostaa ylemmäs vyötärölle, jolloin lookki on siististi asustettuna tyylikkään asiallinen. Minäpä asetan itselleni haasteen asustaa ja kuvata nämä housut tänne teille, vähintään kahdella eri tavalla!

Lasten vaatteista silmiin pistivät tyttöjen sifonkipaita ja suloiset sydänleggarit, mutta kun meillä ei nyt ole sellaisille tarvetta, niin ostamatta jäivät. Yllä olevassa kuvassa tädilläni on yllään vanhemmasta Silverjungelin mallistosta peräisin oleva tricotakki. Tasaraita on ihana ja takki taskuineen loistava syysvaate. Tässä mallistossa oli tätä samaista vaatetta eri väreissä ja pikkusiskoni taisikin ostaa takin tai pari. Mieleeni jäi myös raidallinen tricohame, jossa oli joogapäntsien tapaan leveä vyötärö. Jos tykkäät raidasta ja vaatteiden vatsaa litistävistä ominaisuuksista, niin suosittelen tsekkaamaan sen hameen.

mm. nämä tuotteet sekä vaatemallisto on nähtävänä ja kokeiltavana showroomilla, Karoliinan ekokauneushoitolassa Liedossa.

Silverjungle mekko

Kutsuilta mukaamme tarttui tämä Aden yllä oleva, vanhan malliston esittelykappale-mekko. Vaikka tämä ainoa kappale olikin Adelle iso, niin vyön ansiosta se asettui itseasiassa ihan kivaksi maximekoksi. Oli mukavaa, että vaaterakas lapseni sai kutsuilta heti jotain mukaansa. Tämä mekko pakataan mukaan myös Kreikan matkalle.

Silverjungle Polarn o Pyret

Sisarukset

Kaiken kaikkiaan laadukkaan oloinen, ekologisesti ja eettisesti tuotettu suomalainen vaatemerkki. Tässä oli teille erittäin pieni silmäys, suosittelen tutustumaan näihin ihanuuksiin kotikutsuilla, jolloin vaatteet pääsevät esittelijän avulla oikeasti edukseen. Minä haluan tutustua malliston loppuihinkin vaatteisiin, joten jään odottelemaan, että koko setti on julkaistu. Kuulemma tämän syys-talvi -malliston idea on tuoda takaisin myyntiin niitä asiakkaiden kaipaamia, aiemmin myytyjä ja hieman uudistettuja suosikkeja. Nyt on siis hyvä hetki tutkia, olisiko sitä sun Silverjungelin vanhaa, lemppari vaatetta jälleen saatavilla.

Muiden vaatemerkkien osalta olen vähän tipahtanut kelkasta, kun lähipiiri ei ole viime aikoina ollut kovin innokasta kutsukansaa. Ajateltiin pikkusiskoni kanssa kuitenkin järkätä jotkut kahvi-shoppailukekkerit tässä syksyllä, kunhan saadaan se Kreikan matka pois alta.

Hyvää uutta viikkoa taas kaikille Teille!

Kommentit (1)

Meidän ensimmäiset Silverit on melkein kymmenen vuoden takaa. Pojat ovat erityisesti tykänneet huppareista, jotka ovat tosi ohutta collegekangasta.
Ja me tytöt
– me ollaan tykätty just noista röyhelöistä !

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X