Eveliina Matilda - Hero Header

Bileviikonloppu mummoilun vastapainoksi

bluetoothkaiutin

Viime päivät ovat vierähtäneet lähinnä yksin kotona ollessa. Olen lämmitellyt puuhellaa, käynyt kävelyllä Portsan kujilla, juonut liikaa kahvia ja hoitanut huonekasvejani. Torstaina huomasin puhuvani ääneen eräässä kasvissani asuvalle Kale-hämähäkilleni. Hetken jutusteltuani päätin, että Kalen on aika muuttaa pois luotani ja mun pitää alkaa jälleen puhumaan ihmisille. Perjantaina mulla alkoi loma ja työkaverini saapui työpäivän päätteeksi luokseni kahville. Oltiin molemmat kuitenkin melko kypsiä pitkän päivän takia ja ajettiin luokseni Alkon kautta. Kuunneltiin musiikkia, juotiin viiniä ja juteltiin. Meidän mukava ilta venyi yön tunneille asti ja pistäydyimme jopa baarissa asti.

Vallila muki

Lauantaina, herättyäni yksinäni hiirenhiljaisesta asunnosta, mua alkoi kaduttaa vuokralaiseni häätäminen. Rangaistakseni itseäni Kalen kohtalosta, tein jotain hyvin poikkeuksellista ja katoin aamupalan. Aamiainen on ehkä yksi maailman parhaimpia asioita, mutta mulle yksin syöminen on sellainen yksinäisyyden huippu. En juuri koskaan syö yksin sillä tavalla, että istuisin alas ja söisin jotain kunnollista ruokaa.

Vallila verho

Ahdistavan aamiaisen jälkeen suuntasin vanhemmilleni, ostamani Vallilan verhon kanssa. Olen etsinyt kivaa kangasta pitkään ja nyt vihdoin löysin hyvällä alennuksella raikkaan, mutta värikkään verhon. Lyhensin verhon ja ompelin yli jääneestä kankaasta kaksi koristetyynyä. Siskoni toimi minulle henkisenä tukena, sillä ompelu ei todellakaan ole osaamisalueellani. Viimeksi kun lyhensin yhtä mekkoani, ompelin sauman väärälle puolelle, sillä tavalla näkyville… Tästä verhosta tuli kuitenkin erinomainen!

Suunnittelimme siskoni kanssa yhteistä iltaohjelmaa ja päädyimme ostamaan liput tuttavani ravintolan muinastulien yöhön.

Iltamme Teersalon Wanhassa Salakuljettajassa oli oikein onnistunut. Järjestelyt olivat erinomaiset, esiintyjät ja ilotulitus olivat kivat ja parhaimpana juttuna; paikalla oli paljon ystäviäni. Aika meni tosi nopeasti kaikkien kanssa jutellessa ja esiintyjiä kuunnellessa. Illan päättänyttä lotulitusta katsellessani, tuli jotenkin haikea fiilis. Tuntui kurjalta, että kaikki näyttivät katselevan taivaalle käsi jonkun toisen kädessä. Mun kädestäni löytyi vain kylmä kalja.

Vallila

Nyt tänään olen aamupäivän taas lämmittänyt puuhellaa, juonut liikaa kahvia ja istuttanut yhden muratin pistokkaan multiin. Niin ja olen ihastellut tätä verhoani! Tuosta portaikosta mennään lastenhuoneeseen, johon ei siis ole minkään näköistä ovea. Ajattelin tämän verhon eristävän huoneita kivasti toisistaan. Esimerkiksi telkkarin välke ei enää iltasella häiritse huoneessaan nukkuvia lapsia.

omenoita

Huomenna mulla onkin sitten työviikon sijasta edessäni kesäloma!

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Tosi kiva kuulumispostaus, näytät aivan upeelta ja asunto myös tosi kivalta!

Avatar

Onpas tosi söpö portaikko, tai huone ylipäänsä! 🙂 Ja verho sopii paikalleen hyvin.

Avatar

Aijotko tehdä kodinesittelyä tänne ??

Avatar

Apua miten ihanan näköistä teidän kotona on <3 Lisää kotikuvia pliis!

Avatar

Just tommosta kangasta oon iteki hiukan etsiskelly! Ihana! Saanko udella että mistä löysit? 🙂

Avatar

Wau! Kaunis koti ja vielä kauniimpi Eveliina!
Olen samanikäinen kuin sinä ja eronnut puoli vuotta sitten pitkästä suhteesta miehen petettyä luottamukseni. Nyt olen oppinut nauttimaan näistä yksinäisistä rauhallisista aamuista. Syön rauhassa lukien päivän lehden, ja nautin olostani ikiomassa kodissa, joka on vain ja ainoastaan minua varten. Koti, jonka olen laittanut itselleni ja juuri sellaiseksi kuin haluan.

Avatar

Oletko koskaan miettinyt jos teidan perheeseen tulis joku lemmikki?

Avatar

Teidän koti näyttää niin ihanalta! Mielelläni katselisin lisää kuvia. 🙂

Inspiroiduin myös niin paljon sun kk-budjetti postauksesta, että tein myös oman kk-budjetin meille ja yritän siinä pysyä. Olisi kiva kuulla miten sinun budjetti piti elokuussa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä