eveliina matilda - Banneri

matkustus lasten kanssa

Matkamme Kreikkaan, Kosin saarelle lähestyy

Reissasin viimevuonna Dubaissa ja Italiassa ystävän kanssa. Niillä matkoilla oli mukavaa tutustua paikalliseen kulttuuriin, ruokaan ja nähtävyyksiin. Nyt tällä kertaa matkasta tulee varmasti hyvin erilainen, sillä tarkoitus olisi viettää All Inclusive -hotelli Mitsis Blue Domesissa, perhekeskeinen lepoloma. Minun ja lasteni lisäksi reissuun lähtevät vanhempani sekä sisarukseni perheineen. Lapsia on reissun päällä siis viisi. Yksi pikkuvauva, yksi vilkas taapero, yksi koululainen sekä kahden viisivuotiaan muodostama kauhukaksikko -kuten heitä lämmöllä kutsumme.

Odotan matkalta hotellielämän helppoutta, hyvää ruokaa, rakkaan perheeni seuraa sekä ihanien kokemusten luomista lapsilleni. Pienet tyypit ovat niin uskomattoman reippaita päiväkotilaisia, että heille loma yhdessä serkkujen, tätien ja isovanhempien kanssa tulee olemaan ihana hengähdystauko. Itse olen myös pienenä reissannut serkkujen, pikkuserkkujen sekä tätien ja isotätien kanssa isolla porukalla ja muistan matkojen tapahtumat edelleen ihanina lapsuuden kokemuksina.

kids style

Matkavalmisteluni

Minä en ole juurikaan osallistunut matkan suunnitteluun, vaan äitini ja isosiskoni ovat lähinnä hääränneet käytännön asioiden kanssa. Itse olen vain pyytänyt töistä vapaapäivät ja jättänyt matkakuumeilun vähän niin kuin taka-alalle. Viikonloppuna sitten heräsin siihen, että kohta tosiaan ollaan Kreikassa ja sitä varten lienee tehtävä valmisteluita.  Tykkään matkustaa, mutta minulle yksi matkustamisen huippuhetkistä on paluu ihanaan tuttuun Suomeen ja siistiin kotiin. Oli kyse sitten laivamatkasta tai pidemmästä lomasta, tapanani on pestä pyykkikori tyhjäksi ja hinkata kämppä muiltakin osin puhtaaksi, ennen reissuun lähtöä. Tällä kertaa imuroisin vielä autonikin, jotta senkään sotkut eivät sitten järkytä sisäistä rauhaani lomalla… Mun onkin nyt mukava tehdä kotitöitä, kun lapset viettävät isällään tämän matkaa edeltävän ajan. Voin myös rauhassa suunnitella asut ja pakata matkalaukut. Sain eilen päätetty lasten matkustusvaatteet ja tänään olisi tarkoitus pohtia omia lähtövaatteitani. Muita matkavalmisteluitani ovat lastenohjelmien lataaminen tablettiin, runsaat yöunet sekä terveellisen ruokavalion noudattaminen, jotta pääsen lähtemään reissuun fyysisesti virkeänä.

Mulle kuluva viikko tulee olemaan mahtava, toivottavasti myös teille. Ihanaa maanantaita!

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X