Eveliina Matilda - Hero Header

Kuvia Kreikan matkalta

Kuvia tuli otettu valtavasti! Tässä teille pieni kurkistus meidän lepolomaan, Kreikan Kosin saarella.

Vietimme paljon aikaa suurella All Inclusive -hotellialueella. Kerran kuljimme läheiseen pikkukaupunkii syömään ja tutustumaan kulttuuriin. Yhdeksi päiväksi vuokrasimme autot ja ajelimme Kosin kaupunkiin.

Olin useimmiten hyvin ylpeä lapsiemme käytöksestä reissussa. He jaksoivat istua ravintolapöydässä ja kävellä kaupungin ostoskaduilla hienosti.

Pitkän kaavan mukaan syödyn aamiaisen jälkeen, keskipäivät kuluivat lähes poikkeuksetta hotellin useilla uima-altailla. Lapset uivat ja minä kuuntelin äänikirjaa aurinkotuolissa sekä nautin altaalle tarjoilluista virvokkeista.

Syötiin kymmenittäin jäätelöitä… Joka ilta ravintolaillallisen jälkeen, tyttäreni pyysi päästä vielä yöjäätelölle ja sehän sopi!

Söin mielettömästi ruokaa ja herkkuja viikon aikana. kreikkalainen ruoka oli todella hyvää. Jälkiruuat olivat usein kauniita, mutta jokseenkin mauttomia pettymyksiä. Ainoastaan kreikkalainen jugurtti hedelmillä, letut ja jäätelö olivat super hyviä.

Pieni kummipoikani Maxmilian <3

Kos oli tällaiselle perheen lepolomalle täydellinen kohde ja lähtisin sinne mielelläni uudelleen.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Onko postauksia hävinnyt jonnekin? Tämän postauksen jälkeen näkyy kesäkuun postaukset, mutta siitä välistä on kadonnut kaikki

Avatar

Adeliinan kiharat <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä