eveliina matilda - Banneri

Palasimme tänään meidän syyskuisen loman tunnelmiin katsomalla yhdessä matkalta kertyneitä kuvia ja videoita. Mukana tunnelmoimassa on koko matkaseurueemme, eli vanhempani ja siskoni perheineen. Teimme yhdessä matkalla nauttimiamme ruokia, kuten tietysti kreikkalaista salaattia, lammaslihapullia, tsatsikia, moussakaa, souvlakia ja valkosipulileipää. Jälkiruuaksi meillä oli matkalta tuttuja crepsejä valkosuklaan ja mansikan sekä banaanin ja suklaan makuisina.

Myös viinin alkuperä mukaili teemaa

Vaihdettiin äsken tuolla kylmässä talvirenkaat mun autoon. Nyt sormet jäisinä on aivan ihanaa palata vielä kerran takaisin aurinkoisen loman tunnelmiin. Suunnittelimme myös seuraavaa matkakohdetta. Itse en aurinkoallergiani vuoksi enää voi matkustaa kovin lämpimään, mutta porukka väläyttelikin ehdotuksia kaupunkilomasta Saksaan tai laskettelureissusta lappiin. Itseäni ehkä kiinnostaisi matkustaa pitkästä aikaa tuonne lappiin.

Ihan mahtavaa viikonloppua teille kaikille!

Kommentit (2)

Mistä oot ostanu tuota ohutta pita? leipää mitä on tuossa keskellä vai onko se itse tehtyä ? 😄

Hmm… Mä en ole ostanut sitä, mutta luulen, että se oli jotain valmisjuttua… Nyt en oikein tiedä mistä se on peräisin. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X