eveliina matilda - Banneri

Muuri ympärilläni

Luulin pitkään kiinnostuvani aina vääristä miehistä sekä vetäväni puoleeni vain kumppaneiksi kelvottomia ihmisiä. Tarkastellessani kaikkia sinkkumatkani varrella pyörähtäneitä ehdokkaita, löysin vain yhden heitä kaikkia yhdistävän tekijän; itseni. Kaikkien mönkään menneiden suhteiden takaa löytyy oma ehdoton luonteeni, joka on mielummin kokonaan ilman, kuin tyytyy toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon, jota myös uusioperheeksi kutsutaan. Niiden kaikkien ihmissuhdesotkujen ohjaksissa on epäluuloinen luonteeni, jonka mielestä ainoa mahdollinen lopputulos on epäonnistuminen. Sinulle viime viikolla baarissa sinkkuuteni syytä tivanneelle, osaan vastata vasta nyt: olen yksin, koska haluan niin.

Älä anna arvokasta aikaasi minulle, jos oma päämääräsi on jokin muu

Haluan sinut piristämään päivääni, en loppu elämääni. Voit tulla kylään luokseni, kunhan et koskaan ajattele saapuvasi omaan kotiisi. Jaan kanssasi taksilaskun, pizzan ja karaokemikin, mutta en perhejuhlia, vastuuta tai sukunimeä. Huuleni kestävät suutelua ja käteni pitelyä, mutta sydämeni ei hipaisuakaan. Älä suunnittele läpäiseväsi muuriani, sillä sinäkään et voi antaa minulle kuin sen toiseksi parhaimman vaihtoehdon. En rakasta sinua, mutta välitän sinusta tarpeeksi kertoakseni tämän sinulle.

Kommentit (7)

En usko että olet sinkku omasta halustasi. Olethan koko ajan kertonut kuinka raskasta sinulla on yksin ja näet vain onnellisia pariskuntia.

Ajattelin eron jälkeen pitkään kuten kirjoitit. Kolme vuotta olin ihan itsekseni, toki muutamia miehiä tapasin tänä aikana. Elin omaa elämääni, muutin isompaan asuntoon, olin onnellinen ihan yksin. Ja sitten ihan yllättäen tapasin ihmisen jonka mieluusti päästin elämään ja sydämeeni. Ja koen, että tämä
Hetki oli juuri oikea parisuhteelle kun oli rauhassa ollut yksinkin.

Tämä oli aivan ihana postaus. Hyvää Joulua teille.

Sinulla vaikuttaa olevan ihana luonne. Nykyään kaikkien pitäisi haluta ja elää Sinkkuelämää-tyylisesti miehen sängystä toiseen mielellään pitkälle kolmenkympin yli. Minä en sellaista arvosta, eikä se ole minunkaan juttuni. Jos parisuhteelleni tapahtuisi jotain, jäisin varmaan minäkin mieluummin yksin.

Yksin olemisessa ei ole mitään huonoa, ja mukavampi olla yksin kuin tyytyä huonoon.

Vähän jäi vain sellainen vipa tekstistäsi, että ethän enää haikaile menneeseen? Se harvoin tuo mitään hyvää tai ylipäätään mitään tulosta. Eteenpäin on kuitenkin aina suunnattava, koska elämä jatkuu kuitenkin.

Ja se ainoa oikea vaihtoehto sinulle on exäsi?

Olen sinkku omasta tahdostani, koska en ole kokenut rakastuneeni. Joku voi olla suhteessa kokematta rakkautta, minä en halua. En kiellä kaipaavani tosirakkautta, mutta toisaalta hieman pelkään löytäväni sellaisen, sillä silloin avautuu tilaisuus sen menettämiseen. Sinkkuus ei ole välttämättä mikään tahdon asia. Se on tila, joka muuttuu vain sellaisen sattuman kautta, että törmää rakkauteen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X