Eveliina Matilda - Hero Header

Yllärijuhlat ja synttärilahjoja

Täytin tammikuun lopussa 24 vuotta. Siskoni ja lapseni järjestivät syntymäpäivieni kunniaksi minulle yllärijuhlat. Saavuin työpäivän päätteeksi vanhempieni luokse, jossa edellä mainitut olivat leiponeet mulle kakun! Innostuneet lapset ojensivat minulle suloiset onnittelukortit ja lahjan, joka sisälsi Espritin teepaidan ja lahjakortin COS -myymälään. Nämäkin ovat juuri mun lemppari vaatemerkit. Ostan vaatteeni suurimmaksi osaksi Espritiltä, mutta innostukseni luonnonmateriaaleja kohtaan on saanut minut tutustumaan viimeaikoina myös COS:in vaatteisiin.

Ostin lahjakortilla tämän 100% villaa sisältävän neuleen. Kerroin täällä aiemmin miten mun vaatekaapista puuttuu lämmin neuletakki ja sainkin muutaman hyvän vinkin eri neulevalmistajista. COS:ilta sitten yllättäen löytyikin tällainen minua miellyttävä väri ja malli. Villaneuleen lisäksi ostin puuvillasta valmistetun, mutta silkkisen tuntuisen pitkähihaisen sekä puuvillasta tehdyn harmaan neulepuseron.

Vallila muki

Perjantaina työpaikkani huoltomiehet yllättivät minut kukkakimpulla ja kuohuvalla. Olin hyvin häkeltynyt ja kiitollinen ihanasta muistamisesta. Pinkit kukat koristivat päivän työpöytääni ja sain kertoa jokaiselle kysyjälle viettäväni synttäreitäni. 24 vuotta ei vielä tunnu pahalta kertoa, mutta luulen että ensi vuodesta lähtien haluan vain unohtaa tämän kamalan vanhentumisen päivän.

kinuskimunkki

Lapset viettivät tämän viikonlopun isällään, joten minä juhlin perjantai-illan ja lauantain ystävieni kanssa. Kävimme baarissa ja juhlimme jatkoilla aamuun asti. Ystäväni lahjoivat minua vielä aivan suotta meikkipussilla, hajuvedellä ja alkoholilla. Kaikki mahtavat ihmiset ympärilläni tekivät syntymäpäivästäni aivan ihanan. Kiitos!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

25+ on vaan hyviä synttäreitä, älä huoli 🙂 Oppii yhä paremmin näkemään, ettei se menneisyyden 20- tai 23-vuotias ollut edes ihminen, saati sitten sinä.

Avatar

Paljon Onnea Eveliina! Liikuttava tuo kortti/piirustus <3 pakko kysyä että mitä tuo herkullisen näköinen munkki(?) pitää sisällään ja mistähän tuollaisia saisi? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä