eveliina matilda - Banneri

Mulla on maailman paras naapuri; Pepe. Aamuisin töihin lähtiessään hän harjaa ja skrapaa myös minun autoni. Paitsi sillon yhtenä viikkona, kun mun auto oli rikki. Sillon hän kuskasi mua omalla autollaan töihin ja töistä kotiin.

ystävänpäivälahja

Jostain kumman syystä suosin leivästä aina kansipaloja (en kuitenkaan missään nimessä päätypaloja). Tänään söin aamiaiseksi naapurin mulle voitelemaa ruisleipää. Käänsin leivän ympäri ja huomasin kaksi asiaa: 1. Aamiaisleipäni oli jo viikon ajan ollut kansipala. 2. Pepe on paljon enemmän kun vain naapuri.

ruust

Pepe kantaa kauppakassit ja autoon nukahtaneen lapsen. Hän tuo hätätilanteessa mulle töihin suklaata ja muistaa ystävänpäivänä kukilla. Pepe katsoo mun kanssa pölöjä ohjelmia, naurattaa mua ja saa mut heräämään eloon.  Pepe on lempeä ja kiltti peruskallio, johon tällaisen tuuliviirin on hyvä kiinnittyä.

Kommentit (3)

Minäkin jäin odottamaan vielä yhtä kappaletta lisää. Nyt olen päässyt kuvittelemaan tätä kokoavaa kappaletta, siinä olisi voitu todeta, ihana tukipylvääni Bettina, jota myös Pepeksi kutsutaan tai Pepe on kuvitteellinen voimahahmoni, joka auttaa selviämään arjesta vähän paremmin tai monta muuta vaihtoehtoa. 🙂 Mutta yhtäkaikki ihanaa, että Pepe auttaa. Minäkin haluaisin sellaisen naapurin.
Ihanaa viikkoa sinulle!

Odotin jatkoa tälle ihanalle tekstille,mutta se loppui yhtäkkiä..vai jätitkö meidät lukijat keksimään itse tälle onnellisen lopun 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X