Eveliina Matilda - Hero Header

Saanko esitellä: naapurini

Mulla on maailman paras naapuri; Pepe. Aamuisin töihin lähtiessään hän harjaa ja skrapaa myös minun autoni. Paitsi sillon yhtenä viikkona, kun mun auto oli rikki. Sillon hän kuskasi mua omalla autollaan töihin ja töistä kotiin.

ystävänpäivälahja

Jostain kumman syystä suosin leivästä aina kansipaloja (en kuitenkaan missään nimessä päätypaloja). Tänään söin aamiaiseksi naapurin mulle voitelemaa ruisleipää. Käänsin leivän ympäri ja huomasin kaksi asiaa: 1. Aamiaisleipäni oli jo viikon ajan ollut kansipala. 2. Pepe on paljon enemmän kun vain naapuri.

ruust

Pepe kantaa kauppakassit ja autoon nukahtaneen lapsen. Hän tuo hätätilanteessa mulle töihin suklaata ja muistaa ystävänpäivänä kukilla. Pepe katsoo mun kanssa pölöjä ohjelmia, naurattaa mua ja saa mut heräämään eloon.  Pepe on lempeä ja kiltti peruskallio, johon tällaisen tuuliviirin on hyvä kiinnittyä.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Minäkin jäin odottamaan vielä yhtä kappaletta lisää. Nyt olen päässyt kuvittelemaan tätä kokoavaa kappaletta, siinä olisi voitu todeta, ihana tukipylvääni Bettina, jota myös Pepeksi kutsutaan tai Pepe on kuvitteellinen voimahahmoni, joka auttaa selviämään arjesta vähän paremmin tai monta muuta vaihtoehtoa. 🙂 Mutta yhtäkaikki ihanaa, että Pepe auttaa. Minäkin haluaisin sellaisen naapurin.
Ihanaa viikkoa sinulle!

Avatar

Odotin jatkoa tälle ihanalle tekstille,mutta se loppui yhtäkkiä..vai jätitkö meidät lukijat keksimään itse tälle onnellisen lopun 😀

Avatar

<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä