eveliina matilda - Banneri

Tänäkin vuonna kevät tuo tullessaan kaikkea uutta kivaa! Suurimpana asiana nyt varmaan sen, että mun ja lasten koti on nykyisin myös Pepen koti. Oikeastaan Pepe vain sillä tavalla luonnollisesti juurtui meille, ilman mitään sen suurempaa muuttourakkaa. Hänellä on edelleen nurkan takana oma puutaloasuntonsa, mutta meidän ei tule juuri lainkaan oleiltua siellä. Lasten arjen selkeyden ja myyntivoittoverottoman myynnin takia asustellaan vielä ainakin vuosi mun pikkukopissa. Todennäköisesti jätämme tämän mun asunnon sijoitusasunnoksi uuden yhteisen asunnon rinnalle, sillä velkavivunkin voimin asuntoni on tuottelias vuokrattava sen edullisten asuinkustannusten ja arvonnousun vuoksi. Olemme nyt päättäneet, että asunto numero II (eli Pepen asunto) remontoidaan myytäväksi, sillä suurista neliöistä ja täydellisestä siajinnistaan huolimatta se ei vain tunnu meidän kodiltamme.

Kuulostaa siltä, että kaikki etenee hurjaa vauhtia, mutta tässä oikeastaan alkanut aika mukava ”välivuosi”, jonka aikana voimme ilman isoja päätöksiä pikkuhiljaa hahmotella mitä haluamme elämältä. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että haluamme itsemme ja lasten tulevan koulun takia asua joko aivan Turun ytimessä tai sitten nykyisellä puutaloalueella.

Tämän välivuoden aikana selviää myös Adeliinan tuleva esikoulu ja näin ollen myös Alexin uusi päiväkoti. Lasten nykyisessä päiväkodissa ei ole esiopetusta, minkä vuoksi lapset joutuvat harmillisesti vaihtamaan toiseen hoitopaikkaan vielä näin koulun kynnyksellä. Lapsille on nyt haettu esikoulu- ja päivähoitopaikkoja Portsan liepeiltä. Adeliina ilmoitti minulle ettei aio mennä esikouluun, mutta aloittaisi mielellään jumpan. Lähdin toteuttamaan jälkimmäistä ideaa ja ilmoitin tytön telinevoimistelun alkeisryhmään. Adeliina vetää kotona innokkaasti jumpparinkiä ja uskon hänen jo tämän ikäisenä hyötyvän harrastuksesta. 

Aion hakea kevään korkeakoulujen yhteishaussa kouluun! Tämä onkin jo toinen hakukertani, sillä hain myös viime vuonna ammattikorkeakouluun. Edellisiin pääsykokeisiin valmistautuessani koin olevani idiootti, minkä jälkeen ymmärsin että ehkä ala olikin minulle väärä! Voi kunpa tällä kertaa ihastuisin kouluun ja koulu ihastuisi minuun. Jos pääsen opiskelemaan, tulen taatusti hehkuttamaan ja avaamaan asiaa täällä lisää.Tiedossa on siis ainakin puutalon numero II remppaa, parisuhdejuttuja, kouluun pyrkimistä ja lasten kasvun mukana tuomien muutosten perässä pysymistä… Mun puolesta kevät haasteineen on oikein tervetullut!

 Tekstin kuvituskuvina toimivista kännykkäotoksista osa löytyy myös mun eveliinamatilda -instagramista. 😉

Kommentit (5)

Samoin täällä pitkäaikainen lukija ja ihana kuulla että kaikki on hyvin ❤️
Teidän perhe ansaitsee onnea, ihanaa kevättä!! Toivottavasti koulupaikka aukeaa!

Oon niin onnellinen teidän puolesta. Teidän perhe ansaitsee kultaa! ❤️😊

Tää on todella ihanaa ja sydäntä lämmittävää luettavaa, näin blogiasi alkuajoista asti seurannelle! <333

Voi kiitos! <3 Ihanaa kevättä sinullekin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X