eveliina matilda - Banneri

Olemme lähdössä Pepen kanssa ensimmäiselle yhteiselle lomalle

Olimme viime syksynä suuren perheemme kanssa Kreikassa. Pidimme jo tuolloin Pepen kanssa yhteyttä, mutta minä matkailin ilman avecia. Tällä kertaa lähdemme reissuun jälleen isolla porukalla, mutta kohdemaa on hieman matalamman kynnyksen takana oleva Puola! Kaikki meistä matkaanlähtijöistä olemme tainneet vierailla Gdanskissa ennenkin ja jokaisella lienee jo suunnitelmia reissulle. 

 

Meidän suunnitelmissamme on lähinnä shoppailla ja syödä ravintoloissa pitkän kaavan kautta. Pepe haluaa myös viedä minut maailmanpyörään ja minä haluaisin vierailla museossa ja kirkossa. Kaikkein tärkeintä matkassa on kuitenkin ruoka!

Lapset jäävät pois reissulta

Matkaa varaillessamme meillä oli Pepen kanssa mahdollisuus päättää otammeko lapset mukaamme vai emme. Ajoitimme matkan sellaiselle viikolle, kun lapset ovat isällään, eivätkä lapset näin ollen lähde kanssamme reissuun. On melko helppo jättää lapset kotiin, koska he eivät isän mökkeillessään edes huomaa lähtöämme. Pohdimme ettei kaupunkiloma ehkä ole lapsille se kaikkein mieluisin lomamuoto. Haluan lasteni pääsevän näkemään maailmaa, mutta tiedän ettei heitä liiemmin kiinnosta ostoskeskukset ja istuminen ravintolassa. Seuraavalla kerralla lomaillaan sitten taas koko perheen kesken.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X