Eveliina Matilda - Hero Header

Täydellinen rakkausreissu takana

Loma osui todella hyvään ajankohtaan, sillä meillä molemmilla on ollut töidemme suhteen raskas kevät. Lisäksi meidän molempien asunnoissa käynnissä olevista remonteista on aiheutunut parisuhdettamme varjostavaa kiirettä ja stressiä. Odotin mielenkiinnolla tätä hetkeä, kun pääsisimme ensimmäistä kertaa yhdessä irtautumaan arjesta ja keskittymään vain toisiimme. Toivoin rentoa yhdessäoloa, mutta pelkäsin lisääntyvän yhteisen ajan lisäävän myös välillämme helposti syttyviä konflikteja.

Kävelimme jalkamme rakoille, söimme vatsamme kipeiksi ja shoppailimme taskumme tyhjiksi. Illalla rojahdimme hotellin valtavalle sängylle, söimme toffeeta ja juttelimme. Katselin kuinka tuo vieressä makoileva partasuu höpötteli juttujaan ja pelkäsin herääväni unesta. Miellyttävän matala ääni sai minut unohtamaan juuri huoneeseen kannettujen ostoskassien sisällöt ja silmiin asti ylettyvä hymynvälähdys näytti niin ihanalle, että minuun oikein sattui. Painoin pääni vasten niin hyvältä tuoksuvaa kaulaa, että mun oli pakko rutistaa tuota nallekarhua niin kovin, että meitä molempia sattui. ”Ymmärrätkö että rakastan suoa niin kovin, että sattuu?” -sanoin.

Meidän reissu oli niin täynnä rakkautta, iloa ja onnea, että seuraavaksi uskallamme hieman pidemmälle matkalle yhdessä koko perheenä. Ilman lapsia reissaaminen tuntui aluksi ihanan vaivattomalta, mutta loppumatkasta lievitimme kovaa ikävää ostelemalla ihan liikaa tuliaisia pikkuväelle.

Nyt tuliaiset on jaettu ja katseet käännetty alkavaan työviikkoon, jonka illat pitävät sisällään lähinnä pääsykokeisiin pänttäystä ja vielä lisää pääsykokeisiin pänttäystä… Onneksi koettu matka ja edessä odotteleva kesäloma ovat saaneet minut ihan uusille kierroksille ja tunnen oloni todella onnelliseksi ja jaksavaksi.

Kommentit

3 kommenttia
Eveliina

Ei tuu vauvoja. 😀 Mies saa kyllä hoitaa näitä nykyisiä kuin omiaan. 😀

Avatar

Mikä on hoikkuutesi salaisuus 🤗

Avatar

Koska tulee vauvoja? Kai mies haluaa omia eikä hoitaa vaan tousten lapsia?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä