Eveliina Matilda - Hero Header

Meidän juhannusohjelma

Tänään iltapäivällä Pepe hakee minut tavalliseen tapaansa työpaikaltani, mistä kiiruhdamme kotiin pakkaamaan. Tänä vuonna korkkaamme keskikesän juhlan laivareissulla! Pakkaamisen jälkeen pihamaallemme olisi tarkoitus ilmestyä kaksi riemusta kiljuvaa pikkutyyppiä. Kun lasten riemu on saatu taltutettua vaatteiden vaihdosta aiheutuneella mielipahalla, nappaamme taksin satamaan. Jos rakentamamme minuutti-aikataulu ei pääse missään kohdassa pettämään, ihmettelemme illalla Harri Hyljettä yhdessä lastemme serkkujen ja heidän vanhempiensa kanssa. Reissaamme siis yhdessä lapsellisien siskojeni ja heidän perheidensä kanssa. Viimeksi laivailimme vain oman perheen kesken neljästään, mutta etenkin näin juhlan alla on mukavaa saada matkaseuraa.

Viiden lapsen kanssa vietetyn rentouttavan risteilyn jälkeen suuntaamme jatkoille mummin ja ukin luo, jossa juhlimme hieman perinteisemmin syömällä, uimalla ja istumalla iltaa. Lapset saavat valvoa niin pitkään kuin haluavat, eli todennäköisesti pidempään kuin me aikuiset. Epäilen että edessämme on aivan mahtava viikonloppu! Ihanaa juhannusta teille kaikille!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Ihana kuva, tausta on UPEA!! Mistä kuva mahtaa olla otettu?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä