eveliina matilda - Banneri

Tänään iltapäivällä Pepe hakee minut tavalliseen tapaansa työpaikaltani, mistä kiiruhdamme kotiin pakkaamaan. Tänä vuonna korkkaamme keskikesän juhlan laivareissulla! Pakkaamisen jälkeen pihamaallemme olisi tarkoitus ilmestyä kaksi riemusta kiljuvaa pikkutyyppiä. Kun lasten riemu on saatu taltutettua vaatteiden vaihdosta aiheutuneella mielipahalla, nappaamme taksin satamaan. Jos rakentamamme minuutti-aikataulu ei pääse missään kohdassa pettämään, ihmettelemme illalla Harri Hyljettä yhdessä lastemme serkkujen ja heidän vanhempiensa kanssa. Reissaamme siis yhdessä lapsellisien siskojeni ja heidän perheidensä kanssa. Viimeksi laivailimme vain oman perheen kesken neljästään, mutta etenkin näin juhlan alla on mukavaa saada matkaseuraa.

Viiden lapsen kanssa vietetyn rentouttavan risteilyn jälkeen suuntaamme jatkoille mummin ja ukin luo, jossa juhlimme hieman perinteisemmin syömällä, uimalla ja istumalla iltaa. Lapset saavat valvoa niin pitkään kuin haluavat, eli todennäköisesti pidempään kuin me aikuiset. Epäilen että edessämme on aivan mahtava viikonloppu! Ihanaa juhannusta teille kaikille!

Kommentit (1)

Ihana kuva, tausta on UPEA!! Mistä kuva mahtaa olla otettu?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X