eveliina matilda - Banneri

Tähänastinen aikuiselämäni on ollut yhtä remppaa. Muutettuani lapsuudenkodista omilleni, ainutkaan asuttamani koti ei ole ollut valmis. Toivon, että tällä kertaa pääsen nauttimaan remontin tuloksista useiksi vuosiksi ja tämä koti jäisi meidän lopulliseksi kodiksi.

Vaikka asuntomme on kauttaaltaan rempallaan, niin kotimme tärkeimmät kulmakivet ovat enemmän kuin kohdallaan. Sijainnin kannalta en haluaisi asua missään muualla kuin täällä Portsassa. Ydinkeskustan kerrostalossa asuneena osaan arvostaa Portsan ilmaisia parkkipaikkoja sekä puutaloalueen vehreyttä. Ajatella, että parinkymmenen metrin säteeltä löytyy kauppa, R-Kioski ja leipomo, mutta silti meillä on oma piha marjapuskineen ja patioineen.  Tykkään myös asuntomme sijainnista taloyhtiössä, sillä pitkän puutalon päätyasunnon piha on mukavan suojaisa. Tänä kesänä keskitymme kuitenkin ulkopuolen sijasta sisätiloihin.

Olemme priorisoineet kaiken kivan kesätekemisen rempan edelle, joten sisätilat etenevät edelleen hiljalleen. Lisäksi töitä on jarruttanut se, ettemme oikein tiedä mitä tekisimme tuon efektiseinän kanssa. Pepe ideoi olkkarin yhdelle seinälle rosoisen pinnan ja olemme pohtineet siihen sopivaa maalia. Tällä hetkellä olemme kallellaan mattavalkoiseen. Huoneeseen on tulossa sisustuksen myötä paljon väriä, joten seinän mahdollista väriä voisi miettiä uudestaan sitten joskus kun muu sisustus on selkiytynyt.

Vaalea lattia on jo suojien alla valmiina, joten maalausten, sähkötöiden ja listoituksen jälkeen voisimme kantaa huonekalut sisälle. Tosin meillä ei ole olohuoneeseen oikeastaan muita huonekaluja kuin yksi vitriini. Pepe lupasi tehdä lankuista pitkän kahdeksan hengen ruokapöydän, mutta kaikki muu meiltä sitten puuttuukin. Olen jo aloittanut sopivien ruokapöydän tuolien metsästyksen, mutta oikean tyylisuunnan löytäminen tuntuu haastavalta. Toiveinamme olisi sisustaa asunnosta vanhalla tvistillä moderni – jos noin voi sanoa.  En halua tehdä kiireellä virheostoksia, joten käytämme tyhjää olkkaria vaikka sitten jumppasalina kunnes mieluisat huonekalut löytyvät.

Vasemman puoleisesta oviaukosta on kulku keittiöön ja oikean puoleisesta oviaukosta pääsee eteiseen, josta nousee rappuset yläkertaan. Myös eteisen ja keittiön välistä löytyy oviaukko, eli kaikkien alakerran huoneiden läpi pääsee kulkemaan ympäri. Eteisen rappusten alta löytyy alakerran vessa, joka on putkitöitä vaille valmis. Loput putkityöt oliskin kiva saada valmiiksi, sillä kaipaan tiskinonetta aivan valtavasti!

Kommentit (3)

Kiva lattia! Mikä materiaali, malli?

Missä Pepen huonekalut ovat?

Meillä on yläkerrassa hänen huonekaluja. Alakerran olohuoneeseen hänellä ei ole hankittuna muuta kuin mainitsemani vitriini.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X