eveliina matilda - Banneri

Lapsemme saivat kuluneella viikolla uuden serkun, kun siskoni perhe kasvoi pienellä poikavauvalla. Kävimme Pepen kanssa perjantaina katsomassa vauvaa heti kun hän oli kotiutunut sairaalasta. Nukkuva pikkunyytti ei ollut vielä edes nähnyt kotiaan, kun pitelimme häntä sylissä sohvalla istuessamme. Vauva oli valtavan kauniskasvoinen, pyöreäpäinen ja tummatukkainen. Hän nukkui koko vierailumme ajan, joten emme vielä päässeet näkemään hänen ilmeitään tai silmiään.

Vastasyntyneen käsittely tuntuu aina yhtä vaikealta, vaikka lähipiirissäni on paljon pieniä lapsia joita olen päässyt pitelemään useasti. Pepe taas ei ole juuri lainkaan hoitanut vauvoja ja hänelle vauvan pitely tuntui olevan extra jännittävää. Pepen hartiat olivat korviin asti  jännittyneinä eikä hän uskaltanut liikkua lainkaan vauvan pötkötellessä sylissään. Pepe oli niin hellyttävä näky pieni vastasyntynyt sylissään!

Vauva on aivan ihana -osittain siksi kun se ei ole oma!

Tätiys on siitä mahtavaa, että lapsesta pääsee nauttimaan parhaat palat ilman että täytyy uhrata omia yöuniaan. On kivaa saada sukuun jälleen uusi lapsi, jonka kasvua pääsee seuraamaan aitiopaikalta ja jonka kanssa omat lapseni pääsevät tulevaisuudessa leikkimään. Tämäkään vauva ei kuitenkaan käännytä minua kasvattamaan omaa perhettäni, vaikka Alex onkin jo pidemmän aikaa ollut sitä mieltä, että me tarvitaan kolmas lapsi. Alex on kysellyt miksi minun mahasta ei voisi syntyä hänelle leikkikaveria. Kun olen muistuttanut häntä monista päiväkotikavereistaan ja serkuistaan, Alex on vastannut haluavansa ihan oman siskon tai veljen. Alexissa olisikin potentiaalia isoveljeksi, sillä vilkkaasta luonteestaan huolimatta hän ottaa vuoden ikäisen Maxmilian serkkunsa aina upeasti huomioon. Alex tykkää viihdyttää Massua ja huolehtii aina, että mitä Massulle kuuluu ja onhan Massu tulossa myös sinne minne me ikinä mennäänkin. Tämän uuden serkkuvauvan myötä neljävuotiaallamme onneksi riittää kohteita joihin lievittää hoivaviettiään!

Kommentit (2)

Moi. Olisi kiva saada rehellinen postaus pepen ajatuksista ettei tule koskaa biologiseksi isäksi.

Miksi? Oliko tämä Pepen vai Eveliinan blogi?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X