eveliina matilda - Banneri

Sinkkuna tuntui, että pelkästään hyvän kumppanin löytäminen on mahdoton tehtävä. En osannut edes haaveilla rinnalleni ihmistä, joka on varustettu niin valtavalla sydämellä, että sinne mahtuu minun lisäkseni vielä kaksi suuren persoonan omaavaa lasta. Ajattelin, että eroni myötä minulta riistettiin mahdollisuus perheeseen, sillä en pystynyt kuvittelemaan itseäni minkään muunlaiseen kuvioon kuin ydinperheeseen. Uskoin löytäväni joskus ihmisen jonka kanssa eläisin parisuhteessa samalla kun eläisin lasteni kesken kolmen hengen perhe-elämää. Pidin huolta siitä, että jokaiselle varteenotettavalle miesehdokkaalle tuli selväksi etten todellakaan ole etsimässä lapsilleni isää, sillä sellainen heiltä jo löytyy. Kaipasin perhearjen jakamista toisen aikuisen kanssa, mutta en myöskään halunnut päästää ketään sisälle oikeaan arkeeni, jossa olin Eveliinan sijaan äiti.

Elämä näytti jälleen kerran miten kaikki voi muuttua yhdessä silmänräpäyksessä täysin odottamattomalla tavalla. En voisi kuvitella itselleni parempaa kumppania tai lapsilleni parempaa roolimallia kuin meidän ihana Pepe. Alle vuosi sitten lapsien suhteen täysin kokematon mies hyppäsi keskelle väsykiukkuja, sisaruspaineja, päiväkodin loisepidemioita sekä arkea, joka vaatii vastuun kantamista muistakin kuin omasta itsestä. Nyt Pepe saa isäpuolen roolin näyttämään käsittämättömän helpolta. Ihan kuin kiintymyksen ja isällisen suhteen rakentaminen tuntemattomiin lapsiin olisi helppo nakki. Käytännön koettelemuksista esimerkiksi lapsen karkkihyllyjen välissä saama raivokohtaus näyttää Pepen hoitamana siltä kuin hän olisi saanut tilannetta varten koulutuksen. Kaiken arkisen pärjäämisensä lisäksi minusta tuntuu, että Pepe haluaa aidosti olla osana juuri näiden lasten elämää ja toteuttaa heidän unelmiaan.

On ihmeellistä miten nopeasti meistä neljästä on muotoutunut hyvin yhteen toimiva sekä toisiaan rakastava perhe. Olen saanut niin paljon enemmän kuin olin uskaltanut toivoa, enkä vieläkään voi  ymmärtää miksi juuri minä sain kumppanikseni tuon monilahjakkaan, älykkään ja herkän olennon.

Kommentit (12)

Täälläkin ollaan blogiasi seurattu alusta saakka. Blogisi on omalla tavallaan niin ihanan tavallinen, että sitä on ilo lukea. Olen tosi onnellinen sinun puolestasi. Olet todellakin onnesi ansainnut.

Sun blogiasi olen lukenut alkuajoista lähtien ja oon niin onnellinen sun puolesta! Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta oot löytänyt onnen ☺️
Kaikkea hyvää ja toivottavasti jatkat pitkään blogisi kirjoittamista!

Kiitos, ihana kuulla. Kaikkea hyvää sinullekin <3

Tämä oli lohdullista luettavaa. Itse tuskailen tuoreen eron kourissa kahden pienen lapsen kanssa. Erikseen ollaan asuttu vasta reilu viikko. Tuntuu niin vaikealta luottaa siihen, että elämä kantaa ja jossain voisi vielä olla jotain parempaa luvassa. Toivottavasti saan joskus kokea sinun löytämääsi onnea vielä.

Todella paljon voimia sinulle. Aika onneksi auttaa ja elämä tulee varmasti jossain kohdassa tarjoamaan uutta hyvää sinullekin.<3

Sinä olet onnesi ansainnut! 🙂
Minä myös koin rankan elämänmullistuksen samankaltaisesti kuin sinun kokemuksesi, lapseni ollessa vielä kovin pieni. Myöhemmin löysin elämääni omanlaiseni miehen, jollaista en olisi koskaan uskonut olevan olemassakaan ja kuin ihmeen kaupalla, sain vuosiksi eteenpäin elämästäni sen sadun jonka olin joskus itselleni kuvittanut. Minä en koe meitä edes uusperheenä, vaan elämän oltua jo kauan uomissaan, hääkellojen jo kauan sitten kilistyä ja lapsikatraan kasvettua, koen saaneeni uuden ydinperheen. Sellaisen, jossa kasvatusvastuusta paennut esikoisen isä toisinaan tapaa lastaan..ikäänkuin yksi lapsistani vierailisi yökylässä toisinaan tuttavalla. Ei ole olemassa suurempaa onnea, kuin perhe.

Ihanaa! Tätä postausta olen odottanut, olet ansainnut tuon kaiken onnen 😍

Oon iloinen siun puolesta, että olet löytänyt tuollaisen ihanan ja välittävän miehen siun ja lastesi elämään!
Oon ite ollut jo 3vuotta sinkkuna ja alkaa olla toivo menetetty 😄 Oma lapsi jo eskarilainen ja kovasti toivoisin hänelle sisarusta ja miestä jakamaan arkea meidän kanssa, mutta eipä sellaisia ole vastaan tullut.

Kiitos. Ei välttämättä kuulosta lainkaan lohduttavalta, mutta ihan varmasti sinullekin on jossain se oikea. Itse sinkkuilin enemmän tai vähemmän neljä vuotta ja toivo oli oikeasti täysin menetetty jossain kohdassa. Näin kuitenkin se ihana ihminen lopulta löytyi.
Kaikkea hyvää sinulle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X