eveliina matilda - Banneri

Syysloman piti olla hengähdyshetki hektisen arjemme keskellä. Lukujärjestykseni näytti lähityöskentelypäivien osalta tyhjältä, mutta sovitellessani kalenteriini aikaa koulun ryhmätyölle sekä esseelle, muuttuivat tyhjät koulupäiväni täyspitkiksi etätyöskentelypäiviksi. Etätyö sopii minulle mainiosti, etenkin nyt kun korjausta odottava automme on käyttökelvoton. Pärjäsimme pienellä suunnittelulla melko hyvin ilman ykkösautoamme, kunnes maanantaina myös Pepen työauto hajosi. Koukullinen automme hajosi tietysti peräkärry perässään, juuri silloin kun Pepen olisi pitänyt kuskata rakennusmateriaalia asiakkaansa luo ja minä tarvitsin peräkärryä kaatopaikkakeikalle.

Pepen istuessa tien päälle jääneen auton kyydissä, hän sai puhelun isännöitsijältä, joka kertoi että Pepen sijoitusasunto on kärsinyt pahoin taloyhtiössä tapahtuneesta vesivahingosta, jonka seurauksia vakuutus ei korvaa.

Kaiken sekamelskan keskelle saapui onneksi jotain hyvääkin, kun isänsä kanssa Kreetalla reissaanneet lapset saapuivat kotiin. Elämän parhaat puolet näkevät lapseni riemastuttavat kotimme tunnelmaa pelkällä olemassaolollaan. Automurheiden ja esseiden sijasta elämä lähti pyörimään Adeliinan nielaiseman maitohampaan ja Alexin askarteleman folioraketin ympärillä. Kirjoitimme hammaskeijulle hampaan kohtaloa avaavan kirjeen, leikimme olevamme avaruudessa ja lähdimme siskojeni ja heidän lastensa kanssa kahvittelemaan leikkitreffeille.

 

Pepellä on tuleville päiville paljon töitä, mutta minä ja lapset vietämme torstaina ja perjantaina vapaapäivää. Jos Adeliina paranee tällä hetkellä potemastaan kuumeesta, lähdemme huomenna Meren ja hänen lastensa kanssa metsäretkelle. Perjantaille yritän keksiä mahdollista paikallista, lapsille suunnattua syyslomaohjelmaa.

Lasten lähdettyä viettämään viikonloppua isälleen, aion keskittyä koulutehtäviin. Menen lauantaina myös muutamaksi tunniksi töihin ja yritän laina-auton avulla hoitaa sen aiemmin tekemättä jääneen kaatopaikkakeikan. Tällä hetkellä minä olen ainoa, jolla on hitusen aikaa remontille ja ainoa keinoni edistää sitä on siivota ja raivata tavaraa. Olohuoneen rempan deadline on asetettu ensikuussa vietettäville Adeliinan synttärijuhlille, joten meillä riittää tekemistä jokaiselle valveillaolo minuutille.

Kommentit (1)

Miks pitääkin olla, että kaikki paska tapahtuu samaan aikaan.. Tsemppiä teille sinne. Ei voi muutakun ihastella nuita Adeliina kiharoita😍aivan mielettömät.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X