eveliina matilda - Banneri

Lapset heräsivät isänpäivän aamuun isänsä luona. Isän kanssa vietettyjen juhlien jälkeen lapset jatkoivat juhlintaa meidän kanssamme isoäitini luona. Illalla kotona Alex pohti kulunutta päiväänsä ja kysyi sitten minulta: ”Miten sellaisten lasten oikein käy, joilla on vain yksi isä?”. Vastauksenani kerroin Alexille perheiden monimuotoisuudesta ja erilaisten perheiden rikkauksista. Päähäni jäi kuitenkin pyörimään ajatus siitä miten onnekkaita lapseni oikein ovat, kun heillä on oikean isän lisäksi isäpuoli. Eikä mikä tahansa isäpuoli, vaan juuri tämä isäpuoli, joka on osoittanut kaikki uusperheiden ”puolivanhempia” kohtaan omaavani ennakkoluulot turhiksi.

Ajellessamme aiemmin tänään isoäitini luona vietyistä isänpäiväjuhlista kotiin, jouduimme pysähtymään kylmäasemalla. Pepe nousi tankkaamaan ja nappasi takapenkiltä mukaansa Alexin, joka kertoi tykkäävänsä auton tankkaamisesta. Pieni ele, mutta juuri sopiva kuvailemaan millainen isäpuoli lapsiltani löytyy. Pepen puntarin mukaan lapsen annetaan osallistua, vaikka se tarkoittaisi sitä, että myöhästymme entisestään nukkumaanmenoajasta, talvitakki kastuu sateessa ja lapsi täytyy köyttää yhä uudelleen kiinni turvaistuimeensa. Katselin luottamustehtäväänsä keskittynyttä poikaani ja ihailin suunnattomasti tämän isäpuolen kykyä asettaa lapsi etusijalle, jopa kylmäasemalla käydessään. <3

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X