eveliina matilda - Banneri

Nyt kun olohuone siirtyy alakertaan, saimme vintille oman makkarin! Tämä(kään) huone ei ole vielä täysin valmis, mutta rakastan tätä ihanaa, vintille raivattua pesää jo nyt niin paljon!

makuuhuone

Tämän kauemmas ei varmaan pääse siitä modernista & skandinaavisesta mitä kuvittelin haluavani. Huoneellemme ei varmaan ole edes omaa tyylisuuntaustaan? Sisustustamme voisi kutsua nimellä ”kirppareilta, kavereilta ja kellarista käännetty”.

sängynpääty

Makkarissa parasta on suuri sänky keskellä huonetta. Siis aivan täysin keskellä huonetta, sillä sängyn taakse jää vielä puolet huoneesta. Pidän kovasti tilan jakajana toimivista verhoista, mutta Pepe askartelee sänkyyn vielä kovan päädyn jota vasten voi nojailla. Sängyn päällä loikoileva päiväpeitto on erään portsalaisen naisen sukulaisen virkkaama. Vallilan kankaasta tehdyt tyynyt ovat minun itse ompelemat ja hapsulliset tyynyt sekä pellavalakanat ovat H&M Homesta. Puinen tarjotin on kotimme suuri harvinaisuus, sillä se on Ikeasta!

apteekkarinlipasto

Tämä ikivanha lipasto on minulle tärkeä muisto aivan ensimmäisestä omasta kodistani, jonka ostimme exäni kanssa 2014. Remontoidessamme vanhaa taloa, löysimme kellarista pölyn alta tämän huonekalun. Myytyäni eron jälkeen talonpuolikkaani exälle, tämä huonekalu oli ainoa jonka otin talosta mukaani. Olen iloinen, etten lähtenyt maalaamaan tai muutenkaan kunnostamaan tätä. Päälle voisi ehkä hankkia ohuen lasin, mutta muuten tämä sopii tällaisenaan nykyisen kotimme henkeen.

Lipaston päällä oleva peili on ostettu huutokaupasta.

Meillä on täällä vintillä jemmassa neljä ruokailuhuoneen tuolia, joista yksi näkyy tässä taustalla. Jätämme kylpyhuoneeseen yhden tuolin, mutta loput löytävät lopullisen paikkansa alakerrasta.

virkattu päiväpeitto

Wiklundilta ostettujen korituolien sijoittelu on ehkä hieman hassu, mutta niitä ei saa kiinnitettyä kattohirsiin juuri tämän järkevämmin. Luulen, että näiden tuolien ja tilaa hallitsevan sängyn ansioista vintistä tulee paikka, johon koko perheemme käpertyy hengailemaan iltaisin. Saamme sitten kantaa kesken elokuvan nukahtaneet lapset täältä omiin sänkyihinsä. Taustalla näkyvän seinän takaa löytyy vasemmalta puolelta kylpyhuone ja oikealta vaatehuone. Itse seinä odottaa vielä loppuja hirsipaneeleita sekä valkoista maalia.

sucupira parketti

Oman kädenjälkeni lisäksi huoneessa näkyy hyvin vahvasti myös Pepe. Pitkän väännön jälkeen sovimme, että alakerran olohuone rauhoitetaan kaiuttimilta ja kotiteatteri sijoitetaan tänne vintille, piiloon vieraiden katseilta. Makuuhuoneen sucupira-parketti ei myöskään ollut minun mieleeni ja Pepe lupautui jo maalaamaan sen tulevaisuudessa valkoiseksi. Nyt olen kuitenkin tykästynyt lattiaan, sillä makkari saa mielestäni olla tunnelmallisen synkkä. Lattialla loikoileva kenguru on jälleen yksi Pepen merimies-isoisän tulianen.

Meillä on taloyhtiössämme rauhallinen päätyasunto ja makuuhuoneemme ikkuna sijaitseekin kivasti juuri talon päätyseinässä. Vieressä kulkee rauhallinen poikkikatu, josta ei kuulu juurikaan ääniä vintille asti.

norsu kukkateline

aurinkopeili

Norsu on yksi Pepen löydöistä ja aurinkopeili on minun ostokseni kirpparilta.

Kampauspöytäni ja seiniin kiinnitetyt valot ovat peräisin Pepen sukulaisilta.

Villainen käytävämatto on muistaakseni myös huutokaupasta hankittu. Alakerran eteisestä löytyy toinen saman tyylinen matto. Makuuhuoneemme varmaan jakaa mielipiteitä, mutta meille tämä kelpaa mainiosti. Kunhan ylimääräisistä tuoleista päästään eroon ja viimeisetkin maalit suditaan seinille, niin tämä on täydellinen paikka rentoutumiselle ja löhöilylle.

Kommentit (7)

Tuommoinen boho-tyylihän on just nyt tosi trendikäs 😊 näyttää tosi kivan tunnelmalliselta kyllä!

Aivan ihanasti sisustettu, tunnelmallinen makkari! Mahtavia viherkasveja teillä! Ja tuo kenguru, aivan huikeita merimiesmuistoja 😀

Tuo päiväpeitto on ihana😀

Niin onkin! Mitenköhän kauan sitä on mahdettu virkata? Käsityöt ❤️

Niin täydellinen! Näyttää todella kutsuvalta, kodikkaalta ja nimenomaan persoonalliselta. Parasta on, että tavarat on haalittu ympäri kyliä ja sululaisia. Niillä on ns. kaikilla oma tarinansa. Vau!

Todella kodikkaan ja viihtyisän näköinen makkari, sellainen suloinen sekamelska 😊 Tyylisuunta lienee lähimpänä scandibohoa, josta itsekin pidän. Luulin aina että haluan uudehkon talon mutta nyt 2007 rakennetussa älvsby-talossa asuessani huomaankin haikailevani 1800-luvulla rakennetun lapsuudenkotini (maatalo) perään. Saa nähdä miten tilanne etenee tästä lähivuosina 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Eveliina

Eveliina

Tervetuloa kurkistamaan täällä Turun Port Arthurin 120-vuotiaassa hirsitalossa asuvan uusperheemme elämään.

Sinut mukaan toivottavat blogin kirjoittaja Eveliina 28v sekä Pete 43v ja lapset 8v ja 9v.


Ota yhteyttä:
eveliinamatilda.blogi@gmail.com

Seuraa:
Facebook / Eveliina Matilda
Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

X